News
notix pixel id

Nepotul lui Elvis Presley a murit la doar 27 de ani. Benjamin Keough s-ar fi sinucis

13.07.2020 | 09:31
Nepotul lui Elvis Presley a murit la doar 27 de ani. Benjamin Keough s-ar fi sinucis
Nepotul lui Elvis Presley a murit la doar 27 de ani. Benjamin Keough s-ar fi sinucis. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la vârsta de doar 27 de ani, fiind găsit fără suflare în Calabasas (California).

Din primele informații furnizate de presa de peste ocean, tânărul a fost descoperit decedat prin împuşcare duminică de către poliţişti.

În acest moment, poliţia investighează circumstanţele în care s-a produs tragedia din SUA.

Benjamin Keough, nepotul lui Elvis Presley, a murit la doar 27 de ani

Nepotul lui Elvis Presley, Benjamin Keough, a murit duminică, 12 iulie, în Calabasas, California. Din primele date ale anchetei, se pare că ar fi vorba de o sinucidere.

ADVERTISEMENT

Conform CNN, tânărul de 27 de ani a fost descoperit de către polițiști, împușcat, în urmă cu o zi.

Din primele declarații legate de tragedie, făcute de reprezentanții familiei, mama acestuia, Lisa Marie Presley “este sfâșiată de durere, de neconsolat și devastată, dar încearcă să rămână puternică pentru gemenii de 11 ani și pentru fata cea mare, Riley”.

ADVERTISEMENT

Sora lui Keough este actrița Riley Keough, iar tatăl său este muzicianul Danny Keough, de care Lisa Marie Presley a divorțat în 1994. Benjamin are și două surori gemene Finley și Harper Lockwood al căror tată este Michael Lockwood.

Benjamin provine dintr-o familie celebră

Benjamin Keough provine dintr-o familie celebră în SUA și nu numai. Bunicul său este Elvis Presley, cu care semăna izbitor. Priscilla Presley, soția lui Elvis în perioada 1967-1973, era bunica sa maternă.

ADVERTISEMENT

În 2009, Keough semna un contract în valoare de 5 milioane de dolari cu o casă de discuri. A apărut în câteva filme, iar în afară de asta, nu se cunosc prea multe despre el în mod public. Se pare că nepotul lui Elvis nu era activ nici pe reţelele de socializare.

Nancy Sinatra, care a jucat alături de Elvis Presley în filmul Speedway din 1968, a intrat pe Twitter pentru a-i trimite condoleanțe lui Lisa Marie Presley spunând: ”Te cunosc de când erai mică. Niciodată nu am crezut că vei avea un așa mare necaz. Îmi pare nespus de rău. Condoleanțe”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri