Life

Nepotul lui Florin Salam a lăsat-o pe Loredana Groza fără cuvinte. Cum s-a prezentat în fața juriului X Factor

12.09.2020 | 19:32
Nepotul lui Florin Salam a lasato pe Loredana Groza fara cuvinte Cum sa prezentat in fata juriului X Factor
Loredana Groza a fost uimită de modul în care s-a prezentat nepotul lui Florin Salam la X Factor
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Florin Salam s-a prezentat înaintea juraților de la X Factor. Tânărul a ajuns să aibă rolul de participant în acest show de pe Antena 1, revenit în forță de ceva timp, spre bucuria telespectatorilor.

Cei din fața micilor ecrane au putut constata cu multă uimite faptul că nepotul manelistului a decis să apară într-un astfel de concurs.

ADVERTISEMENT

Acesta se numește Adrian Mihai Petrache și a făcut spectacol de zile mari, în cadrul emisiunii pe care publicul a apreciat-o foarte tare și în sezoanele anterioare.

Nepotul lui Florin Salam a uimit-o pe Loredana Groza, când s-a prezentat în fața juriului  X Factor. Video

Nepotul lui Florin Salam a reușit să le atragă atenția membrilor juriului X Factor. Atât Loredana Groza, cât și Delia Matache, dar și Ștefan Bănică Jr. s-au arătat profund impresionați de calitățile muzicale ale noului concurent.

ADVERTISEMENT

Adrian Mihai Petrache a avut mari emoții atunci când a urcat pe scenă, dar și-n minutele care au urmat. A fost vizibil uluit să se afle într-un asemenea context, în fața publicului, dar și înaintea unui juriu format din personalități de marcă.

Ruda cântărețului de muzică de petrecere a interpretat o melodie clasică, din repetroriul lui Ray Charles. În vârstă de 19 ani, el nu a dorit să spună inițial cine este, pentru a nu influența în vreun fel participarea de la X Factor.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare influență asupra întregii mele activități o are bunicul meu. Pe el îl întreb de fiecare dată când am o problemă.”, a susținut Adrian Petrache.

“Eşti mortal, mi-au plăcut toate aceste mici giumbuşlucuri pe care le-ai făcut şi cu vocea şi cu chitara! Ai interpretat, nu doar ai venit şi ai cântat, nu ai făcut ceva mecanic. Ne-ai dat cu muzică, ne-ai dat-o direct în ceafa inimii! Asta înseamnă să fii un artist, să fii adevărat!”, i-a spus Loredana Groza participantului.

ADVERTISEMENT

X Factor a revenit la Antena 1 cu sezonul 9, după o pauză destul de îndelungată. Printre jurați se numără acum și Florin Ristei, fostul participant de la Asia Express.

De asemenea, cei din public au mai aflat că nepotul manelistului a participat în sezonul anterior și la Românii au Talent, de pe PRO TV. Totodată, a acordat o mare importanță educației, fiind primul din familie care a terminat liceul și a dat BAC-ul, având note foarte mari.

ADVERTISEMENT