Life

Nepotul lui Florin Salam, moment emoționant în memoria unchiului său. Adrian Petrache i-a impresionat pe jurați

27.11.2020 | 12:36
Nepotul lui Florin Salam moment emotionant in memoria unchiului sau Adrian Petrache ia impresionat pe jurati
Nepotul lui Florin Salam, moment emoționant în memoria unchiului său. Adrian Petrache i-a impresionat pe jurați. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Moment emoționant în ediția e joi seară a emisiunii X Factor. Nepotul lui Florin Salam i-a adus un tribut unchiului său, care s-a stins din viață în urmă cu câteva luni din cauza infectării cu coronavirus. Adrian Mihai Petrache i-a impresionat pe jurați cu versurile melodiei interpretate. 

A început în mod oficial bootcamp-ul, iar seara a fost deschisă de către Loredana Groza. Cântăreața are categoria „băieți sub 24 de ani”, iar concurenții s-au duelat din greu, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut senzație a fost Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, care a ales să aducă un omagiu pentru unchiul său. Tânărul a compus și niște versuri dedicate celui care l-a încurajat să urmeze calea muzicii.

Nepotul lui Florin Salam, moment emoționant în memoria unchiului său. Adrian Petrache i-a impresionat pe jurați

Seara trecută, atmosfera de la X Factor a fost una incendiară datorită concurenților care au făcut senzație cu vocea și talentul lor. Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a reușit să-i emoționeze atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu momentul său.

ADVERTISEMENT

Melodia interpretată de Adrian se numește „Superstition” a cântărețului Stevie Wonder. Nepotul lui Salam a adăugat la final și câteva versuri compuse de el.

Tânărul i-a dedicat momentul unchiului său, Nelu Stoian, răpus de COVID-19 în această toamnă. Adrian Petrache l-a iubit foarte mult pe unchiul său, mai ales că acesta l-a încurajat întotdeauna să-și urmeze visurile și să devină cântăreț.

ADVERTISEMENT

„Sunt țigan de meserie și artist în devenire/ Ce-i la mine în familie, muzica nu-i jucărie/ De la Nelu și tataie eu știu tot/ M-a învățat să cânt așa cum pot/ Despre el, eu nu vorbesc la trecut/ El e aici cu mine, doar că acum e mai tăcut”, au fost versurile pe care le-a compus tânărul în memoria unchiului său.

Loredana Groza i-a oferit un scaun lui Adrian, impresionată fiind atât de calitățile lui vocale, cât și de versurile emoționante. Astfel, acesta a ajuns direct în etapa duelurilor, cea care are loc înainte de marea finală. Cântăreața a ținut să-l felicite pe concurent și să spună câteva cuvinte frumoase despre Nelu Stoian.

ADVERTISEMENT

„Wow! M-ai trecut prin toate stările. Mi se pare super mișto să împărtășești suferințele și bucuriile tale pe scenă. Mi se pare super mișto să fii deschis, să nu te ascunzi. Ai dedicat cântecul ăsta unchiului tău, care a fost un mare muzician și ăsta este un gest extraordinar de frumos”, i-a spus Loredana tânărului.

Cine sunt concurenții din echipa Loredanei care merg mai departe

Cei trei concurenți care merg în etapa următoare dintre cei zece pe care îi avea în echipă au fost aleși de către Loredana Groza. Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren sunt cei care vor merge în etapa duelurilor. Alegerea a fost una grea, mai ales că toți concurenții au fost talentați și au cântat impecabil.

În această seară, Ștefan Bănică Jr. este cel care va decide care dintre vocile sale se vor duela în etapa următoare.

ADVERTISEMENT