Fotbal international

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri! Suma fabuloasă câştigată! Pe ce a pariat! Foto

23.12.2018 | 18:52
Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri Suma fabuloasa castigata Pe ce a pariat Foto

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri în ziua în care FCSB pierdea pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 0-2. Lucian Becali a preferat să mizeze pe meciuri din campionatele europene şi a ales opt partide care i-au adus un câştig considerabil.

Lucian Becali a mizat 4.250 de lei, iar după terminarea celor opt meciuri din Europa a devenit mai bogat cu 56.011 de lei. Nepotul patronului FCSB a postat biletul câştigător pe contul personal de Facebook, urmat de un scurt mesaj. “M-am lăsat de politică și m-am apucat de pariuri, mult mai profitabil!”, a scris acesta.

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri. Nu a avut emoţii la cele opt meciuri alese

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri cu cele opt meciuri alese din oferta pentru sâmbătă, 22 decembrie. Lucian Becali a mizat pe victoria gazdelor în meciurile Barcelona – Celta Vigo 2-0, PSV – AZ Alkmaar 3-1, Juventus – AS Roma 1-0, Standard Liege – Oostende 3-1 şi PSG – Nantes 1-0. În afara celor cinci partide, acesta a mai pronosticat victoria lui Athletic Bilbao, la pauză sau la final, în remiza cu Real Valladolid, scor 1-1. După primele 45 de minute, bascii erau în avantaj datorită golului marcat de Aritz Aduriz în minutul 45.

Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri. Pe ce meciuri a mizat
Nepotul lui Gigi Becali a dat lovitura la pariuri. Pe ce meciuri a mizat

Ultimele două meciuri pe care le-a avut pe bilet trebuiau să se termine cu victoria oaspeţilor, lucru care s-a şi întâmplat. Lucian Becali a mizat “2 solist” la partidele Cardiff City – Manchester United 1-5 şi Eintracht Frankfurt – Bayern Munchen 0-3.