Fotbal intern

Nepotul lui Gigi Becali, atac la noul antrenor de la FCSB. “Teja pentru noi e un fel de Dică doi!” Foto

27.12.2018 | 07:53
Nepotul lui Gigi Becali atac la noul antrenor de la FCSB Teja pentru noi e un fel de Dica doi Foto

Gigi Becali a anunţat că a ajuns la un acord cu Mihai Teja, deşi a negociat şi cu Dan Alexa pentru înlocuirea lui Nicolae Dică, iar noul antrenor al FCSB-ului a fost atacat chiar de nepotul latifundiarului din Pipera. Lucian Becali a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl ironizează pe fostul tehnician de la Gaz Metan Mediaş. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Deşi Gigi Becali a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Teja şi a dezvăluit că îl cunoaşte pe noul antrenor al FCSB-ului de foarte mulţi ani, toate acestea deoarece a copilărit cu tatăl lui şi că are încredere foarte mare în abilităţile tehnicianului, Lucian Becali nu este de aceeaşi părere şi îl compară pe Mihai Teja cu Nicolae Dică, antrenorul căruia îi făcea latifundiarul din Pipera toate modificările.

Lucian Becali, nepotul lui Gigi, l-a atacat pe noul antrenor de la FCSB

Miercuri după-amiază, Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali, a râs de antrenorul vicecampioanei României în care afaceristul din Pipera şi-a pus toate speranţele pentru a câştiga titlul în sezonul 2018 – 2019. “Teja pentru noi e un fel de Dică doi!”, a scris Lucian Becali pe pagina sa oficială de Facebook.

Mesajul postat de Lucian Becali pe Facebook

Gigi Becali a anunţat că va face o conferinţă de presă azi, 27 decembrie, de la ora 13.00, pentru a anunţa oficial că a ajuns la un acord cu Mihai Teja. Mai mult, noul antrenor al “roş-albaştrilor” nu va veni singur, ci cu câţiva jucători de la Gaz Metan Mediaş. Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK.RO că Mihai Teja i-a transmis deja ce fotbalişti vrea la FCSB, iar acesta a rezolvat deja transferurile lui Iulian Cristea (Gaz Metan) şi Andrei Cristea (Poli Iaşi), iar în scurt timp urmează Boubacar Fofana şi Antoni Ivanov.

Lucian Becali, nepotul patronului de la FCSB
  • 40 de ani are Mihai Teja, noul antrenor al FCSB-ului
Tags: