IMAGINI INCREDIBILE! Alcoolul l-a aprins pe nepotul lui Gigi Becali! A bătut cu bestialitate un petrecăreţ!

Nepotul favorit al lui Gigi Becali, Lucian, s-a dezlantuit ca o fiara dupa o noapte de distractie scaldata in alcool! A lovit diabolic cu pumnii si picioarele un petrecaret, lasandu-l lat pe nisip....
14.07.2014 | 10:00
IMAGINI INCREDIBILE Alcoolul la aprins pe nepotul lui Gigi Becali A batut cu bestialitate un petrecaret
ADVERTISEMENT

Nepotul favorit al lui Gigi Becali, Lucian, s-a dezlantuit ca o fiara dupa o noapte de distractie scaldata in alcool! A lovit diabolic cu pumnii si picioarele un petrecaret, lasandu-l lat pe nisip.

Ora 7 dimineata, pe o plaja din nordul statiunii Mamaia petrecaretilor nu le-a disparut energia nici dupa o noapte in care au facut valuri cu licori bahice. Printre ei… si Lucian, nepotul favorit al lui Gigi Becali. Toata distractia se transforma in doar o clipa intr-un adevarat razboi. In apropierea barului, o armata de bodyguarzi intervine sa aplaneze un scandal. Lucian Becali urla amenintator la unul din barmani.

ADVERTISEMENT

“Ia vino, ma, incoace! Ba, vino incoace! Vino incoace baga-ti-ai … in ma-ta!”,striga furios Lucian Becali.

1

Un barbat incearca sa-l indeparteze pe nepotul lui Becali de la bar. Cu o furie diabolica, Lucian ii infige acestuia mana in gat si il priveste cu multa ura.

ADVERTISEMENT

Se smuceste apoi si da sa se intoarca la bar. Mai multi agenti intervin iar scandalul pare ca s-a stins. Insa, nu pentru mult timp! Cateva minute mai tarziu se declanseaza jihadul. Lucian Becali incepe sa loveasca cu multa salbaticie unul dintre petrecareti.

2 3

Victima incearca sa scape de sub ploaia de pumni si picioare insa nu reuseste sa faca decat cativa pasi si agresorii continua sa-l loveasca. In dreapta lor, un alt petrecaret arunca la intamplare cu o masa. Lucian Becali este imobilizat intr-un final de unul din bodyguarzi. In mijlocul conflictului se afla si iubita lui, manechinul Agnes Matoko. In timp ce prietenii lui Lucian incearca sa-l indeparteze de scandal, acesta smulge nervos un felinar agatat de o umbrela insa nu mai apuca sa arunce cu el.

ADVERTISEMENT

4 5

Acoperit de mai multi agenti de paza, barbatul batut reuseste intr-un final sa se ridice. Hainele ii sunt sfasiate iar pe corpul sau se vad urmele de agresiune. Martorii sustin ca scandalul ar fi pornit din cauza alcoolului. Lucian Becali n-ar fi fost servit in timp util la bar si, furios, s-a razbunat atat pe barman cat si pe cel care ar fi fost servit inaintea lui.

6 7

Anul trecut, Lucian Becali si-ar fi agresat si iubita intr-un club din Bucuresti din cauza geloziei.

SURSA: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: