Fotbal intern

Nepotul lui Ilie Balaci, debut cu gol într-un meci oficial la Universitatea Craiova. Video

13.03.2021 | 18:09
Nepotul lui Ilie Balaci debut cu gol intrun meci oficial la Universitatea Craiova Video
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Ilie Balaci, Atanas Trică, a avut parte de un debut perfect la primul meci oficial în tricoul echipei secunde a Universității Craiova. Fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică a înscris în deplasarea de pe terenul formației Petrolul Potcoava. Oltenii au condus cu 2-0, însă au reușit doar o remiză. 

De altfel, Atanas mai marcase și într-un joc de verificare al oltenilor, chiar sub privirile patronului Mihai Rotaru și ai mamei sale.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Atanas Trică anunța că visul său este să joace la Universitatea Craiova, echipă la care bunicul său a făcut istorie. Din fericire, visul său s-a împlinit.

Atanas Trică, nepotul lui Ilie Balaci, debut cu gol într-un meci oficial la Universitatea Craiova II. A înscris pentru 2-0

Atanas Trică dovedește pe zi ce trece că este un fotbalist de viitor. Transferul puștiului de 16 ani nu este doar o lovitură de imagine pentru Universitatea Craiova, ci și o lovitură pe plan fotbalistic. Nepotul lui Ilie Balaci primește foarte multă încredere de la staff-ul tehnic al echipei a doua și a fost titular în jocul cu Petrolul Potcoava, din cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 3, seria a șasea.

ADVERTISEMENT

Așteptările la adresa sa au fost răsplătite, iar atacantul a marcat în minutul 62 și a dus scorul la 2-0 pentru echipa sa. Totuși craiovenii nu au putut să țină de rezultat și au fost egalați.

Postul de atacant central a fost mai mereu o problemă pentru Craiova din momentul renașterii din 2013. Elvir Koljic este jucătorul cel mai potrivit pentru această poziție din teren, dar, canducătorii craioveni se pot orienta și către pepiniera clubului, acolo unde Atanas Trică dovedește pe zi ce trece că poate deveni o soluție pentru trupa antrenată de grecul Marinos Ouzounidis. Tehnicianul chiar a fost prezent la un meci al „Științei mici”, urmărindu-l cu atenție pe Atanas Trică.

ADVERTISEMENT

Ce calități are Atanas Trică: „E jucător de execuție, are ambele picioare și dă foarte bine la poartă. Are de asemenea o lovitură de cap foarte bună.”

Într-un interviu pentru FANATIK, tatăl lui Atanas, Eugen Trică, a vorbit despre calitățile fiului său: „Chiar cred că poate și va fi un jucător foarte, foarte bun! Îl ajută fiziciul e un număr nouă, care aproape a dispărut din fotbalul românesc și chiar și în Europa.

E jucător de execuție, are ambele picioare și dă foarte bine la poartă. Are de asemenea o lovitură de cap foarte bună. Până acum joacă titular la echipa a doua, ceea ce e excelent la vârsta lui. Totul trebuie luat pas cu pas, iar cei de la Craiova au grijă cu el.”

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu,” a fost declarația prin care Atanas Trică le-a intrat la inimă suporterilor olteni.


(P) Cota BETANO pentru U Craiova – UTA: 2,12 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT
Tags: