Fotbal intern

Nepotul lui Ilie Balaci, primul gol pentru Universitatea Craiova, sub privirile patronului Mihai Rotaru

03.02.2021 | 18:52
Nepotul lui Ilie Balaci primul gol pentru Universitatea Craiova sub privirile patronului Mihai Rotaru
ADVERTISEMENT

Nepotul lui Ilie Balaci a înscris primul gol în tricoul Universității Craiova. Atanas Trică a evoluat în amicalul echipei a doua a Universității Craiova și a înscris în victoria cu 6-1 în fața formației CSO Filiași, chiar sub privirile patronului Mihai Rotaru, cel care a fost la meci.

Fiul lui Eugen Trică și al Lorenei Balaci a fost adus de Mihai Rotaru la echipa din Bănie, iar puștiul de 16 ani este văzut ca o mare speranță. FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Atanas va evolua în tricoul echipei la care bunicul său, Ilie Balaci, a făcut istorie.

ADVERTISEMENT

Tânărul atacant poate fi o soluție și pentru echipa mare a Științei, însă trebuie să aibă prestații bune la echipa secundă. Cu siguranță, noul antrenor care va sosi la Universitatea va sta cu ochii și pe puștii talentați din Academie. FANATIK a prezentat lista antrenorilor pe care patronul Mihai Rotaru vrea să îi aducă la Craiova.

Nepotul lui Ilie Balaci a marcat primul gol pentru Universitatea Craiova. Atanas Trică a înscris în U Craiova II – CSO Filiași 6-1, chiar sub privirile lui Mihai Rotaru

Atanas Trică își construiește pas cu pas un viitor la Universitatea Craiova. Faptul că a ajuns la echipa la care bunicul său făcea istorie l-a ambiționat foarte mult pe puștiul venit de la grupele de copii și juniori ale clubului Daco-Getica București.

ADVERTISEMENT

Aflându-se în pregătiri cu echipa secundă a Universității Craiova, Atanas a reușit să marcheze pentru prima dată în echipamentul cu simbolul „leului” pe piept. Acest lucru s-a întâmplat într-un amical cu CSO Filiași, formație care se află pe primul loc în seria a șasea din Liga 3. În aceeași serie, Craiova II este clasată pe locul opt.

Partida s-a încheiat cu victoria „satelitului”, scor 6-1. Atanas Trică a evoluat cu numărul opt pe spate și a înscris golul doi cu o lovitură foarte frumoasă de cap, în minutul 27. Pentru Craiova II a mai evoluat și Laurențiu Popescu, portarul de rezervă al primei echipe, dar și Andrei Burlacu, atacant care nu pare să intre sub atenția vreunui tehnician care se perindă la formația de primă ligă.

ADVERTISEMENT
Atanas Trică
Nepotul lui Ilie Balaci, primul gol pentru Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a fost la meci

La jocul de verificare și-au făcut apariția oameni din conducerea Universității și chiar patronul Mihai Rotaru a vrut să-l vadă la treabă pe Atanas. De asemenea, mama sa, Lorena Balaci, a fost prezentă în tribune și a avut și un mesaj special pentru fiul său: „Primul meci în tricoul Universității Craiova, primul gol! Te iubesc și sunt mândră de tine,” stă scris în postarea de pe o pagină socializare.

Primul meci in tricoul Universitatii Craiova, primul gol! Te iubesc si sunt mandra de tine! ?♾

Publicată de Lorena Balaci pe Miercuri, 3 februarie 2021

Atanas Trică recunoștea într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că visul său este să joace la Universitatea Craiova

Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, nepotul marelui fotbalist al României dezvăluia că visul său este să joace la Universitatea Craiova. Acum are șansa să lupte să debuteze în curând și în prima ligă: „Bineînțeles că îmi doresc să joc într-o zi la Universitatea Craiova. Acesta este visul meu. Urmăresc toate meciurile Universității Craiova. 

ADVERTISEMENT

El a fost un bunic exemplu, întotdeauna a avut grijă de mine și nu a vrut să-mi lipsească nimic. A vrut să-mi fie bine întotdeauna. n ceea ce privește fotbalul, nu mi-a dat un sfat anume. Îi mai arătam videoclipuri cu mine când băteam lovituri libere și îi ceream părerea.

Îmi zicea mereu că nu o să bat niciodată ca el, iar lucrul acesta mă ambiționează mereu când execut lovituri libere. Nu am participat la înmormântare pentru că mama mi-a zis să nu-mi aduc aminte de el în felul asta, ci așa cum era el”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT