Fotbal intern

Nepotul lui Mihai Stoica ajută DDB, dar un fost dinamovist nici nu vrea să audă: „Mi-au înjurat familia”

19.02.2021 | 12:55
Nepotul lui Mihai Stoica ajuta DDB dar un fost dinamovist nici nu vrea sa auda Miau injurat familia
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști adunați în jurul programului DDB pun mână de la mână pentru a contribui la salvarea clubului de la faliment. Dan Alexa, fost jucător al „câinilor” nu vrea să se implice în inițiativă. 

Asta în timp ce Mihai Stoica, rival de moarte al alb-roșiilor, a anunțat că un membru al familiei sale este înscris în programul dinamoviștilor și contribuie și el cu bani pentru salvarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Recent, fani idin DDB au anunțat că vor să facă toate eforturile pentru a ajuta echipa să obțină licența pentru sezonul 2021-2022. De asemenea, suporterii au reușit să achite salariile jucătorilor pentru luna ianuarie.

Nepotul lui Mihai Stoica ajută DDB: „Am un puști în familie care cotizează”

Mihai Stoica este unul dintre cei mai antipatizați oameni din fotbalul românesc în rândul fanilor dinamoviști. Cunoscut pentru ironiile sale la adresa rivalilor și înjurat cu orice ocazie, Mihai Stoica a mărturisit că respectă inițiativa suporterilor „câinilor roșii” de a contribui financiar la salvarea clubului de la dezastrul falimentului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, managerul general al celor de la FCSB a dezvăluit că un membru al familiei sale este înscris în programul DDB și cotizează pentru a ajuta clubul din Ștefan cel Mare să supraviețuiască. Conform gsp.ro, un nepot de ai oficialului roș-albastru este cel care ajută programul DDB.

„Oricâtă ură ar fi între grupările noastre, oricâte mizerii au scandat împotriva mea, mă impresionează disperarea cu care oameni care iubesc necondiționat clubul ăsta încearcă să-l salveze. Am în familie un puști de 17 ani care cotizează”, a afirmat Mihai Stoica pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Dan Alexa nici nu vrea să audă: „Mi-au înjurat familia”

Cândva un idol în Ștefan cel Mare, Dan Alexa a ajuns și el să fie la cuțite cu fanii dinamoviști. Relația dintre cele două părți s-a rupt în 2006, atunci când „Chirurgul” a ajuns la Poli Timișoara și și-a înjurat fosta echipă alături de fanii bănățenilor. „Câinii” nu i-au putut ierta derapajele care au continuat și după ce Alexa a ajuns la Rapid.

Suporterii dinamoviști l-au taxat și ei pe fostul mijlocaș central ori de câte ori au avut ocazia și l-au înjurat pe parcursul tuturor întâlnirilor directe din ultimii 15 ani. Alexa a fost chestionat și el cu privire la programul DDB, dar a afirmat că nu poate să treacă peste jignirile care i-au fost aduse de suporterii dinamoviști, astfel că nu se va alătura inițiativei, deși respectă eforturile fanilor.

ADVERTISEMENT

„Respect mult Dinamo, practic acolo a fost începutul meu în fotbalul de performanţă. Asociez suporterii cu cei care mi-au înjurat familia şi nu voi ajuta DDB-ul. E o trăire , nu pot ajuta. Nu vorbesc de rău, dar asociez suporterii cu anumiţi lideri. La mine e ceva personal, mi-au înjurat familia foarte mult timp. Dar, repet, nu am nicio legătură cu proiectul lor. Doar că nu mă implic!

Bravo fanilor DDB, au făcut un lucru incredibil de important pentru club. Am înţeles că doar banii lor trăieşte clubul. Fără un investitor important un club ca Dinamo se va zbate în mediocritate, nu văd fanii să asigure un buget pentru performanţă.

Ceea ce s-a întâmplat cu spaniolii e de filme. Nu ştiu cine e vinovat şi, sincer, nici nu mă interesează. E nevoie de un investitor pe viitor, care să plătească datoriile, nu ştiu cât mai pot duce suporterii în spate”, a spus Alexa pentru Looksport.

ADVERTISEMENT