News

Nepotul unui fost parlamentar PSD a înjunghiat doi tineri. Cuțitarul are doar 16 ani

11.09.2020 | 16:12
Nepotul unui fost parlamentar PSD a injunghiat doi tineri Cutitarul are doar 16 ani
ADVERTISEMENT

Fiul unei judecătoare din Argeș a înjunghiat doi minori, după un conflict mai aprins între atacator și victime.

Agresorul este nepotul unui fost prefect și parlamentar, cunoscut pentru că face parte dintr-o familie cu trecut violent.

ADVERTISEMENT

Adolescentul infractor are 16 ani și este rudă cu social-democratul Constantin Tămagă, nimeni altul decât fostul prefect al județului.

Nepotul unui politician cunoscut din Argeș a înjunghiat doi tineri

Cuțitarul i-a tăiat pe cei doi tineri în zona gâtului și toracelui, pe fondul unor neînțelegeri, anunță Adevărul.

ADVERTISEMENT

În ziua de 10 septembrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi cu privire la un conflict între mai mulţi minori, în cadrul căruia doi dintre aceştia au suferit leziuni. Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de către poliţişti şi condus la sediul poliţiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. După administrarea probatoriului, poliţiştii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au reţinut pe minor pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie propuse măsuri preventive”, a declarat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Familia PSD-istului Constantin Tămagă nu este lipsită de scandaluri. În trecut, fiul politicianului și-a bătut logodnica și a amenințat-o că îi va da foc.

ADVERTISEMENT

În 2013, fiul de 37 de ani al politicianului și-a bătut logodnica înainte de nuntă. Conform mărturiilor din acel moment, cei doi urmau să se căsătorească la Cannes, însă femeia s-a ales cu o bătaie zdravănă chiar înainte de nuntă.

Individul și-a bătut viitoarea soție pentru că ar fi bănuit-o că l-a înșelat. Mai mult, i-a turnat benzină în cap și a amenințat-o că îi dă foc. Femeia a depus plângere în acel moment, însă în cele din urmă bărbatul nu a mai pățit nimic.

ADVERTISEMENT