Life

Scăpăm de Neptun retrograd în zodia Pești pe 1 decembrie 2021! Ce urmări sunt pentru Fecioare și Săgetători

Scăpăm de Neptun retrograd în zodia Pești! Planeta își reia mersul direct, iar astrologii vorbesc despre o eliberare pentru toată lumea. Fenomenul are loc pe 1 decembrie!
27.11.2021 | 14:25
Scapam de Neptun retrograd in zodia Pesti pe 1 decembrie 2021 Ce urmari sunt pentru Fecioare si Sagetatori
Neptun nu va mai fi retrograd în zodia Pești din 1 decembrie 2021. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Neptun nu va mai fi retrograd în zodia Pești începând cu data de 1 decembrie. Planeta își reia mersul direct și aduce vindecare spirituală, deschizând ochii multor semne zodiacale, aducând oportunități de neratat mai ales din punct de vedere profesional.

Planeta Neptun a intrat în mișcare retrogradă pe 25 iunie și a provocat o serie de tensiuni și de situații dificile pentru mulți.

ADVERTISEMENT

Lucrurile tind să se schimbe de la 1 decembrie, iar veștile sunt destul de îmbucurătoare mai ales pentru Fecioare și Săgetători.

Neptun nu mai e retrograd în zodia Pești din 1 decembrie 2021

Berbecii pășesc într-o nouă etapă a vieții lor. Evoluează pe zi ce trece, iar de acum au mai multă încredere în deciziile pe care le iau.

ADVERTISEMENT

Taurii se mai temperează și încearcă să se pună mai mult în locul oamenilor ale căror acțiuni le critică destul de des.

Gemenii privesc spre interior și găsesc în ei toate răspunsurile pe care le căutau în exterior. Au tot felul de revelații. Sunt pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Racii trebuie să fie atenți la cheltuielile pe care le fac în perioada următoare. Nu e o perioadă bună pentru investiții majore.

Leii o fac pe secretoșii. Pregătesc un plan uriaș. Se pot lansa într-un domeniu la care nimeni nu se așteptau. Au noroc la bani.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au avut cel mai mult de învățat după cele 5 luni de Neptun retrograd. Acum știu să se poziționeze corect față de cei din jurul lor. Au devenit mai empatice, mai dornice să lucreze în echipă.

Scorpionii iau decizii nepopulare, dar necesare

Balanțele au anumite probleme de comunicare. Neptun le-a lăsat multe lecții despre cum să transmită lucrurile fără să fie înțelese greșit.

Scorpionii iau tot felul de decizii care îi pot pune într-o lumină proastă. Unele hotărâri nu pot fi amânate, oricât de nepopulare sună pentru apropiați. Tot răul va fi spre bine, în cele din urmă.

Săgetătorii au învățat în ultimele luni cum să iubească, cum să le arate celor din jur că le pasă de ei. Sunt foarte fericiți.

Capricornii și Vărsătorii trebuie să facă ordine în lista lor de prietenie. O curățenie nu strică, mai ales că s-au lovit de multe persoane toxice.

Peștii răsuflă ușurați din toate punctele de vedere. Urmează o perioadă de vindecare, de reașezare pe toate palierele vieții lor.

 

ADVERTISEMENT