Fotbal intern

Nervi întinși la maximum după Chindia – Voluntari 1-0: „Asta e SimuLiga1”

05.04.2021 | 20:12
Nervi intinsi la maximum dupa Chindia  Voluntari 10 Asta e SimuLiga1
ADVERTISEMENT

Chindia Târgoviște a reușit să câștige meciul cu FC Voluntari, 1-0, însă la finalul meciului s-a conturat un scandal din partea ilfovenilor, care și-au acuzat adversarii de tragere de timp.

Totodată, antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de maniera de arbitraj și pentru faptul că „centralul” partidei l-a eliminat din meci, deși nu a folosit cuvinte jignitoare.

ADVERTISEMENT

În urma partidei, Chindia Târgoviște păstrează șanse la o calificare istorică în play-off-ul Ligii 1, într-o luptă în trei, cu Botoșani și cu Academica Clinceni.

Scandal după Chindia Târgoviște – FC Voluntari 1-0

Ionuț Balaur, fotbalistul lui FC Voluntari, a fost vehement la adresa adversarilor de la Chindia Târgoviște și a spus că Liga 1 s-a transformat în „SimuLiga1”: „Vorba domnului Radu Paraschivescu, nu e Liga 1, e ’Simuliga 1’, cred că adversarii au făcut să jucăm doar 10 minute.

ADVERTISEMENT

Suntem bărbați, nu stăm să ne plângem, de-asta am venit aici, de-asta se uită aici. Nu cred că le-a făcut cinste a doua repriză celor de la Târgoviște”

„Ei și-au atins obiectivul, dar și arbitri trebuie să înțeleagă să mai lase jocul să meargă, să nu fluiere atât de des”, a mai spus căpitanul ilfovenilorîn la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone, nemulțumit din cauza arbitrajului

Reluările TV din timpul meciului au arătat că antrenorul Bogdan Andone i-a spus arbitrului „Ce faci, mă, ne iei la mișto?”, moment în care „centralul” s-a întors către el și i-a arătat al doilea cartonaș galben.

„Un meci fără prea multe valențe tehnice, un meci de bătaie. Ăsta a fost terenul, nu am reușit să ne fructificăm situațiile create, iar din singurul șut pe poartă am pierdut acest meci. Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudinea din teren și pentru că au încercat să scoată un rezultat pozitiv.

ADVERTISEMENT

S-a simțit puțin și lipsa de ritm, dar repriza a doua a fost foarte bună, din păcate am avut ocazii și am ratat.

Din păcate, la noi arbitri sunt suverani și noi trebuie să facem ce spun ei. Am rămas să mai discut cu arbitrul, dar nu mi-a zis nimic, m-a ignorat total”, a spus Bogdan Andone la finalul partidei.

Constantin Zotta a comentat gestul arbitrului, pe care l-a considerat puțin cam drastic: „În regulă, nici Andone nu a procedat corect, însă ce te faci când arbitrezi un meci din Europa, cu antrenori mai galonați decât Bogdan Andone”.

„Cred că trebuia să meargă la el și în loc de cartonașul galben să îi spună că nu e în regulă ce a spus și că nu va mai accepta astfel de presiuni, dar nu să îi arate galben din prima”, a mai spus Constantin Zotta la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT