Video. Nervi la Indian Wells! Diferend Halep – Cahill, în direct

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
13/03/2018, 20:48
Video. Nervi la Indian Wells! Diferend Halep – Cahill, în direct

Australianul a venit spre banca SImonei, care era extrem de nervoasă. Cahill a început să îi explice Simonei că Wang nu face mare lucru în startul de game, dar profită de numeroasele erori neforţate pe care românca le comite. Simona nu a fost de acord şi nu s-a sfiit să-l contreze. Iată dialogul.

 

Spune-mi ce simţi? Vorbeşte cu mine!

Spune-mi ce am de făcut!

Nu, nu. Tu să îmi spui ce simţi. Faci prea multe erori neforţate. De ce încerci atât de mult din spatele terenului? De ce nu îţi lucrezi punctul? Dacă joci patru cinci lovituri, punctul e al tău.

Nu lovesc mingile. Doar dau înapoi.

Eu văd lucrurile invers. Nu e spin în minge şi ea se duce…

Poate este doar în capul meu

Vreau să fii agresivă, dar vreau să te foloseşti de condiţiile exterioare. Dacă eşti împotriva vântului deschide terenul, dacă eşti împotriva vântului, poţi să foloseşti lungul terenului. Totul se întâmplă în mijlocul terenului acum. Ea se foloseşte de ritmul loviturilor tale. Nu face nimic.

Da, eu fac totul…

Eu fac totul…

Tu faci toate greşelile neforţate în acest moment. Pune capul în pământ, lucrează-ţi punctul. Fii disciplinată, vreau să îţi deschizi unghiurile. Şi dacă mingea e sus, da, atac-o. Ai dat câteva lovituri bune în acel game pe care l-ai câştigat la zero. Haide, du-te şi luptă!

Cahill a rămas calm şi i-a explicat Simonei că au fost mai multe mingi pe care le-a irosit în afara terenului şi că ar fi bine să se mai calmeze. Pentru asta, Darren i-a aminitit şi câteva mingi foarte bune pe care le-a făcut în game-ul pe care îl câştigase la zero pe serviciul lui Wang.

Diferendul cu Darren Cahill şi sfaturile primite de la australian i-au prins foarte bine Simonei, care a reuşit să întoarcă scorul şi a câştigat primul set cu trei game-uri la rând, apoi şi-a continuat seria cu trei geme-uri consecutive în setul doi. La mingile reuşite, Simona a strâns pumnul în semn de victorie spre Darren Cahill.

 

Ştirea MOMENTULUI

Ce se întâmplă cu Harlem Gnohere după FCSB – Hajduk Split 2-1! Prima specială oferită de Gigi Becali

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×