Nervi la naționala Rusiei înainte de semifinala cu România: “Asemenea meciuri nu trebuie să existe!”

Sergiu Preda    Claudiu Surmei   
în Handbal
13/12/2018, 15:20
Nervi la naționala Rusiei înainte de semifinala cu România: “Asemenea meciuri nu trebuie să existe!” GALERIE FOTO
Nervi la naționala Rusiei înainte de semifinala cu România

România și Rusia se întâlnesc în semifinale la Campionatul European de handbal feminin, vineri, de la ora 18:30. Ambele reprezentative vin după înfrângeri în ultimele partide din cadrul grupelor principale, tricolorele fiind învinse de Ungaria cu 31-29, iar rusoaicele de Suedia, cu 39-30. Nervii sunt întinși la maximum în echipa antrenată de Yevgeni Trefilov, înaintea confruntării de pe Accor Hotels Arena din Paris.

Extrema dreaptă a naționalei Rusiei a fost foarte nervoasă după meciul pierdut în fața Suediei. “Asemenea meciuri nu trebuie să existe la echipa națională a Rusiei. Trebuie să păstrăm un nivel ridicat, indiferent de adversar sau de importanța partidei. Trebuie să dăm dovadă de caracter chiar și când nu există o miză concretă”, a declarat Anna Sen.

Nervi la naționala Rusiei înainte de semifinala cu România

Chiar dacă meciul cu Suedia nu a avut nicio miză pentru rusoaice, selecționerul Yevgeni Trefilov a criticat jocul elevelor sale. “Felicit echipa națională a Suediei pentru un meci foarte bun. Nu pot să le felicit însă și pe elevele mele după o astfel de performanță. Trebuie să ne uităm atent la ce am făcut. Oricum, perspectiva nu este îmbucurătoare în acest moment”, a declarat Trefilov.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin în ciuda faptului că a fost învinsă de Ungaria în ultimul meci din cadrul grupelor principale. Tricolorele au primit ajutor din partea Olandei, care a învins Germania cu scorul de 27-21. Elevele antrenate de Ambros Martin aveau nevoie ca Olanda să nu piardă la o diferență mai mare de 11 goluri în fața nemțoaicelor.

Închide ×