Fotbal international

Nervii au cedat pe Parc de Princes! Gueye, eliminat după o intrare criminală la Gundogan. Video

28.04.2021 | 23:59
Nervii au cedat pe Parc de Princes Gueye eliminat dupa o intrare criminala la Gundogan Video
ADVERTISEMENT

Final de meci încins în PSG – Manchester City, după ce „cetățenii” au întors meciul, nervii parizienilor au cedat, iar Idrissa Gueye a fost eliminat după intrare foarte dură la Gundogan.

Băieții lui Pep Guardiola au reușit să întoarcă incredibil partida, după ce Paris Saint-Germain a condus cu 1-0 încă din minutul 15 al meciului tur din semifinalele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Marquinhos și Neymar au fost unii dintre cei mai importanți oameni ai lui Mauricio Pochettino, însă nu a fost de ajuns pentru a păstra avantajul minim în fața englezilor.

Idrissa Gueye a lăsat PSG în zece oameni, după ce a fost eliminat cu City în minutul 77

PSG a acuzat din plin presiunea constantă a jucătorilor lui Pep Guardiola, iar nervii au cedat pe final de meci, Neymar fiind unul dintre cei mai afectați jucători, fiind chiar avertizat cu cartonaș galben, cu trei minute înainte ca fundașul Gueye să fie eliminat direct.

ADVERTISEMENT

Brazilianul a fost surprins de camere cu ochii în lacrimi, realizând practic că va fi foarte greu ca PSG să mai poată reveni în zece oameni pe final de meci, după el și coechipierii săi păreau storși de energie. Ba, chiar putea fi eliminat din cauza acestei stări de nervozitate.

Deși s-a resimțit din plin, starul lui Manchester City, Gundogan, a continuat partida până la final și chiar s-a „revanșat” cu o intrare tare la Neymar Jr.

ADVERTISEMENT

De ce PSG poate întoarce rezultatul la Manchester

Pentru Paris Saint-Germain, meciurile din deplasare au făcut diferența în UEFA Champions League. Chiar dacă echipa lui Pep Guardiola pare mare favorită la calificare în prima finală de UCL pentru „cetățeni”, parizienii au experiența calificărilor obținute în deplasare.

Ținând cont că sunt șanse mari ca meciul să se desfășoare de asemenea fără spectatori, avantajul terenului propriu se diminuează în mare măsură pentru Manchester City, în timp ce Neymar &co nu mai au nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Victoria din grupe în deplasarea de la Manchester cu United, a dus pentru PSG calificare din grupele UEFA Champions League, chiar de pe primul loc, după ce în meciul de pe teren propriu echipa lui Pochettino a pierdut exact cu același scor, 2-1, iar în Anglia parizieni s-au impus cu 3-1 în etapa a cincea, meci crucial pentru calificarea de pe primul loc din grupă, ceea ce ar putea fi un imbold important pentru PSG și în meciul retur cu City.

ADVERTISEMENT