Fotbal intern

Nervos după ratarea transferului la FCSB, Boubacar Fofana s-a bătut cu colegii la antrenament. EXCLUSIV

18.10.2019 | 20:43
Edi Iordănescu a decis să nu-l includă în lotul pentru meciul cu Dinamo pe mijlocașul Boubacar Fofana, după ce acesta s-a bătut cu colegii la antrenament
ADVERTISEMENT

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaș, Edi Iordănescu, a decis să nu-l includă în lotul pentru meciul cu Dinamo București pe mijlocașul Boubacar Fofana, după ce acesta s-a bătut cu colegii la antrenament. Internaționalul din Guineea a fost extrem de iritat pentru că transferul său la FCSB nu s-a mai realizat din cauza pretențiilor financiare avute de impresar.

Boubacar Fofana, scos din lot după ce s-a bătut cu colegii la antrenament

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că dorește să-l transfere pe mijlocașul african de la Gaz Metan Mediaș, dar în cele din urmă a renunțat la elk după ce impresarul jucătorului a cerut comision pentru realizarea mutării. FANATIK a aflat că suma pentru care nu se mai face transferul lui Boubacar Fofana la FCSB este de 200.000 de euro. Aceasta este reprezentată de banii la semnătură pe care i-a cerut jucătorul, 80.000 de euro, iar restul a fost solicitat de impresarii acestuia.

ADVERTISEMENT

Nervos din această cauză, internaționalul din Guineea a explodat la o ședință de pregătire. Din cauza unor intrări mai dure, Boubacar Fofana a sărit la bătaie cu colegii de echipă în timpul antrenamentului, iar Edi Iordănescu a decis să-l scoată din lot pentru întâlnirea cu Dinamo. ASta, deși oficialii grupării din Mediaș susțin oficial că jucătorul a fost pedepsit pentru prerstația modestă din jocul cu CFR Cluj.

Boubacar Fofana încearcă să-l dribleze pe Ovidiu Popescu la meciul Gaz Metan Mediaș – FCSB

”Jucătorul nu face parte din lot fiind pedepsit de antrenor”

”Fofana și impresarul nu s-au înțeles cu Becali. Jucătorul nu face parte din lot fiind pedepsit de antrenor pentru ce a făcut la meciul cu CFR Cluj. Iordănescu l-a pregătit o săptămână să îl țină pe Vinicius și el doar s-a uitat la Vinicius când acesta a marcat”, a declarat președintele clubului Gaz Metan Mediaș la emisiunea Digi Sport Special.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu nu este la prima măsură dură luată împotriva jucătorilor indisciplinați. La mijlocul lunii septembrie, el l-a scos din lot pentru întâlnirea cu FC Viitorul pe căpitanul Marius Constantin, după ce acesta s-ar fi prezentat la un antrenament mirosind a băutură.