NERUŞINARE! Ştirea asta va revolta TOATĂ ROM NIA!

Cristi Coste   
în Casa Pariurilor Liga 1
11/03/2014, 11:29
NERUŞINARE! Ştirea asta va revolta TOATĂ ROM NIA!

Ştiaţi că Gică Popescu era practic, în acte (!!!), preşedinte al FRF încă din luna ianuarie 2014?! Adică, mai exact, cu aproape două luni înaintea alegerilor pentru urmaşul “eternului” Mircea Sandu. Nu ştiaţi? Ei bine, federalii ştiau şi nu doar că ştiau, dar au găsit că e corect să anunţe inclusiv forul european despre numele noului preşedinte FRF care urma să fie ales „democratic” pe 5 martie 2014!

„Ne va reprezenta Gheorghe Popescu, candidat preşedinţie FRF”

Detaliile. Pe 24 ianuarie 2014, federaţia lui Mircea Sandu trimite la UEFA un formular completat cu trei nume, aşa cum solicitase forul de la Nyon. Despre ce era vorba? Despre cele trei persoane care vor reprezenta FRF pe 27 martie 2014 la Congresul UEFA ce va avea loc în Kazahstan, la Astana. FANATIK.RO a aflat, cu stupefacţie, cele trei persoane nominalizate de forul condus pînă mai ieri de Naşul. Acestea erau, cu titulatura care le-a fost atribuită de FRF: „Gheorghe Popescu, candidat preşedinţie FRF”, „Adalbert Kassai, secretar general al FRF” şi „Octavian Goga, vicepreşedinte FRF”! Să subliniem încă o dată: pe 24 ianuarie 2014, cu aproape două luni înaintea alegerilor prezidenţiale, FRF trimite un document OFICIAL la UEFA în care anunţă că va fi reprezentată de „preşedintele” Gică Popescu la Congresul din 27 martie! Alegerile urmau peste cinci săptămîni şi jumătate! Apropo, cu asta ne-am făcut de rîs şi la UEFA!

Nici Ceauşescu n-avea atîta tupeu!

Gaşca lui Mircea Sandu, care l-a sprijinit pe faţă, fără nici o ruşine, pe Gică Popescu nu avea nici măcar un gram de emoţie că acesta va fi votat preşedinte. Tot planul era atît de bine pus la punct încît FRF nu s-a complicat în formularul trimis la UEFA. Aghiotanţii Naşului n-au avut nici măcar decenţa de a le transmite celor de la UEFA că pe 5 martie sînt alegeri la FRF şi ar putea anunţa abia pe 6 martie, oficial, numele noului preşedinte. O minimă acoperire de bun simţ… „Cînd vezi atîta nesimţire, formula stat în stat la FRF nu ţi se mai pare o glumă, ci realitatea crudă. Nici măcar Ceauşescu nu-şi permitea asemenea abuzuri!”, se minunează surse federale.

Mascarada din 5 martie, anulată cu 24 ore înainte

Informaţia-bombă oferită de FANATIK demonstrează ceea ce lumea anticipa de fapt. Gică Popescu ar fi cîştigat fără nici o problemă alegerile din 5 martie, care erau aranjate, dacă ar fi apucat să candideze. Te şi întrebi pentru ce a mai făcut circ cu turneul electoral prin ţară dacă sforarul-şef Bela Kassai îşi întinsese antenele peste tot. Gică Popescu nu a mai apucat să fie la Casa Fotbalului pe 5 martie pentru a participa la alegeri, pentru că pe 4 s-a produs seismul din Dosarul Transferurilor şi a primit pedeapsa cu trei ani de executare. Mircea Sandu, Kassai şi Gică Popescu demonstrează astfel că nu aveau nici un scrupul! Să nu mai vorbim de faptul că n-au avut nici o jenă de a-l anunţa oficial la UEFA pe Gică Popescu drept preşedinte, deşi mai erau şi alţi contracandidaţi,

FRF nu va rămîne „descoperită” la Congresul UEFA din 27 martie de la Astana. Cei trei oameni care vor reprezenta fotbalul românesc vor fi noul preşedinte Răzvan Burleanu, noul secretar general Gheorghe Chivorchian şi vechiul vicepreşedinte Octavian Goga. Singurul care şi-a păstrat „locul” din formularul iniţial. Măcar aici nu au greşit Sandu şi Kassai…

Închide ×