Fotbal international

Nestor Pitana, felicitat de soție pentru delegarea la finala CM 2018. Galerie foto

14.07.2018 | 15:08
Nestor Pitana felicitat de sotie pentru delegarea la finala CM 2018 Galerie foto
ADVERTISEMENT

Arbitrul argentinian Nestor Pitana a fost felicitat de soția sa pe Instagram, după ce FIFA l-a desemnat să conducă finala Campionatului Mondial 2018 dintre Franța și Croația. Romina Ortega a pus o poză cu soțul ei și a scris ”Felicitări iunirea mea!!! Inima mea explodează de bucurie”.

FELICITACIONES MI AMOR!!! Explota mi corazón de alegría?❤️??? #rusia2018 #lafinal

A post shared by Romina Ortega? ?? (@romiiortegaa) on

Nestor Pitana, în vârstă de 43 de ani, este al doilea arbitru argentinian care conduce o finală de Campionat Mondial, după Horacio Elizond în 2006. El a fost prezent și la ediția din Brazilia, în 2014, acolo unde a arbitrat patru întâlniri, trei în faza grupelor și unul în sferturile de finală, dar apoi a plecat acasă deaorece naționala Argentinei s-a calificat în semifinale.

Soția lui Nestor Pitana va fi prezentă la finala CM 2018

Conform cotidianului argentinian Clarin, la aflarea veștii că Nestor Pitana a fost desemnat să conducă finala CM 2018, soția sa a luat hotărârea să plece în Rusia pentru a fi prezentă la partida Franța – Croația, care se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Lujniki din Moscova.

Arbitrul argentinian Nestor Pitana a fost felicitat de soția sa după ce a fost delegat la finala CM 2018, Franța - Croația
Arbitrul argentinian Nestor Pitana a fost felicitat de soția sa după ce a fost delegat la finala CM 2018, Franța – Croația

Nestor Pitana a mai condus câte o întâlnire a celor două formații la CM 2018. Argentinianul în vârstă de 43 de ani este la a cincea partidă pe care o conduce la turneul final, după Rusia – Arabia Saudită 5-0, Mexic – Suedia 0-3, Croaţia – Danemarca 4-3 după loviturile de departajare şi Uruguay – Franţa 0-2.

Tags: