Sport

FOTO / MINUNE! Mihăiţă Neşu S-A RIDICAT în picioare! “Va merge iar”

După un şir nesfîrşit de necazuri, s-a întîmplat o minune în viaţa lui Neşu! "Bichonul" a reuşit să stea cîteva secunde în picioare, fără să fie ajutat. Mai mult, medicii susţin că...
13.03.2015 | 14:23

După un şir nesfîrşit de necazuri, s-a întîmplat o minune în viaţa lui Neşu! “Bichonul” a reuşit să stea cîteva secunde în picioare, fără să fie ajutat. Mai mult, medicii susţin că are şanse de peste 50% ca, în cîteva luni, să facă singur cîţiva paşi. (VEZI FOTO IN GALERIE CU NEŞU ÎN PICIOARE! CLICK PE POZĂ!!!)

ACUM!!! EXCLUSIV!!! Gigi Becali, SURPRIZA URIAŞĂ ACASA! Mama lui a izbucnit în LACRIMI!

După atîtea necazuri care s-au abătut asupra lui Mihai Neşu în ultimii ani, soarele în sfîrşit a început să apară şi pe strada lui. După terapii lungi şi obositoare, “Bichonul” a reuşit o performanţă extraordinară, aceea de a sta singur în picioare pentru cîteva secunde. De altfel, medicii sînt extrem den încrezători în şansele sale de a putea să meargă din nou, deşi, în urmă cu patru ani, atunci cînd s-a accidentat, nimeni nu credea că se va recupera, vreodata. Însă, perseverenţa şi dorinţa de a fi din nou un om normal au făcut ca un vis aproape imposibil să devină realitate.

VIDEO + FOTO ŞOC! SE INTAMPLA ACUM!!! Asta e DOVADA că ne pregătim de RĂZBOI! Zeci de TANCURI şi maşini de război în România

Mihăiţă Neşu face din 2011 cîte patu-cinci ore de exerciţii de recuperare pe zi, supravegheat atent de o echipă de kinetoterapeuţi, iar rezultatele au început să apară şi sînt mai mult decît semnificative.

Ar putea să meargă din nou!

Se pare că principalul motiv pentru care Mihăiţă a evoluat într-un sens pozitiv constă în faptul că a slăbit mai bine de 30 de kilograme în ultimul an:

VIDEO NECENZURAT! IPOSTAZELE XXX cu Andreea MARIN pe care “Zana” le vrea DISPĂRUTE!

“Acest băiat ne-a dat tuturor o lecţie de viaţă cu un impact emoţional extrem de puternic. A continuat să creadă în şansa lui şi în Dumnezeu, deşi a avut parte de atîtea nenorociri. Şi-a dorit din răsputeri să redevină un om normal, iar visul său este la un pas să devină realitate. A avut momente cînd a clacat, insă s-a încărcat cu putere, numai el ştie de unde a luat-o, şi a continuat. Aceste terapii sînt istovitoare, dureroase.

S-A AFLAT!! EL ESTE IUBITUL SECRET AL SIMONEI HALEP! ESTE FIU DE MILIARDAR!!!

Nimeni nu îşi imaginează cît de mult efort se depune, cît de puternic trebuie să fii psihic.A reuşit să stea în picioare singur după atîta timp. A cerut medicului să îi facă o poză, pe care a trimis-o mai apoi unui prieten drag. Are moralul ridicat. Medicul i-a spus ca are şanse de peste 50% ca, pînă anul viitor să meargă singur, dar cu ajutorul cîrjelor. Însă, aceasta este o realizare incredibilă”, a declarat un apropiat al lui Mihăiţă Neşu, pentru CANCAN.ro.

ATENTIE!!! SE SCHIMBA ORA!!! TRECEM LA ORA DE VARA!!!

În 2011, pe cînd se afla la un atrenament al echipei sale, Utrecht, un coleg a cazut exact pe spatele “Bichonului”, care a cazut secerat la pămînt. De atunci, el a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile.

Sursă: cancan.ro

Tags: