Fotbal intern

Mihăiţă Neşu, despre afecţiunea lui Alibec. “Pur şi simplu uiţi fotbalul!”

Fostul jucător al Stelei a simţit pe propria piele ce înseamnă să suferi de pubalgie şi îi ia apărarea atacantului FCSB, Denis Alibec.
25.12.2017 | 19:15
Mihaita Nesu despre afectiunea lui Alibec Pur si simplu uiti fotbalul

Fostul stelist Mihai Neşu sare în apărarea lui Denis Alibec, dezvăluind faptul că pubalgia poate scădea dramatic performanţele din teren ale unui fotbalist. Neşu a simţit pe propria piele ce înseamnă să ai o asemenea afecţiune şi îl înţelege pe actualul atacant al FCSB.

“Nu ştiu dacă e cineva alintat. Din contră, când Alibec a fost de lăudat, lumea l-a lăudat, când a fost de criticat, l-a criticat. Toţi fotbaliştii trec prin ambele situaţii. E o perioadă normală în viaţa lui. La început nu a făcut pregătirea cum trebuie. Nu ştiu exact care e situaţia lui medicală. Am auzit că are pubalgie. Pubalgia aia poate pur şi simplu să te facă să uiţi fotbalul. El poate, din ambiţie, să nu zică exact ce dureri are şi să se lupte în sufletul lui. Am avut şi eu pubalgie, pur şi simplu uiţi fotbalul, nu mai poţi să dai o pasă cum trebuie. Vrei să o dai în stânga, dar o dai în dreapta şi nu înţelegi de ce”, a declarat Mihai Neşu.

Alibec a uitat gustul golului în Liga 1

Cert este faptul că, în Liga 1 Betano, Denis Alibec traversează cea mai nefastă perioadă a carierei, nereuşind să înscrie măcar un gol în cele 12 partide în care a fost aruncat în teren de Nicolae Dică. Atacantul a înscris doar de două ori în acest sezon, cu Viktoria Plzen, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor şi, respectiv, în victoria cu 3-0 din prima etapă a Grupei G din Europa League.

Mihăiţă Neşu (34 de ani) a suferit un groaznic accident în 2011, la un antrenament al echipei FC Utrecht, unde juca în acel moment. Deşi, la un moment dat, chiar şi viaţa sa era în pericol, fostul fotbalist a trecut peste toate problemele, iar de atunci se luptă pentru a se ridica, la un moment dat, din scaunul cu rotile.

20.000 de euro este salariul lunar al lui Alibec la FCSB, fiind cel mai bine plătit jucător, alături de Budescu şi Teixeira