Fotbal intern

Mihai Neşu, DĂRÎMAT! Cît îi ia soţia din avere la divorţ!

Destinul tragic cu care Mihăiţă Neşu este nevoit să se confrunte a cunoscut un nou episod. Ultimul eveniment din viaţa fostului stelist s-a petrecut în urmă cu cîteva zile, cînd divorţul...
09.11.2014 | 00:07

Destinul tragic cu care Mihăiţă Neşu este nevoit să se confrunte a cunoscut un nou episod. Ultimul eveniment din viaţa fostului stelist s-a petrecut în urmă cu cîteva zile, cînd divorţul dintre Neşu şi fosta nevastă a fost finalizat de către completul de judecată, urmînd însă să se decidă şi modul în care va fi împărţită averea strînsă de cei doi de-a lungul căsniciei.

Chiar dacă în faţa colaboratorilor şi a apropiaţilor Neşu a dorit să păstreze aparenţele unui divorţ liniştit, sursele FANATIK.RO, precum şi deciziile emise de portalul instanţei, au dezvăluit că termenele de judecată au fost presărate de momente tensionate între cei doi, cerîndu-se inclusiv recuzarea judecătorului care a instrumentat dosarul!

divort nesu

A vrut să pună mîna pe avere!

Conform prietenilor lui Neşu, Maria, fosta soţie a analistului video de la U Cluj, a dorit cel puţin un procent de 50% din averea fostului jucător stelist, lucru neagreat nici de Mihăiţă, dar nici de completul de judecată, care a respins cererea acesteia. “Respinge ca inadmisibilă cererea reconvenţională formulată de către pîrîta-reclamantă reconvenţională”, se precizează pe portalul instanţelor de judecată. “Nu ştim exact cît a dorit fosta nevastă a lui Neşu de la el, însă sigur este un lucru: nu a vrut să se despartă fără să nu aibă ceva de cîştigat. Maria a dorit cel puţin 50% din avere, conform legii în vigoare, dar dacă instanţa a respins o asemenea cerere, este posibil să fi cerut mai mult de 50% din averea strînsă de Neşu. Cu toate acestea, nu putem spune cu exactitate cît”, au precizat sursele FANATIK.RO, specializate în domeniul juridic. Chiar dacă divorţul a fost finalizat, cel mai probabil între cele două părţi va urma un nou litigiu în privinţa bunurilor obţinute în perioada în care cei doi formau o familie, legea specificînd că 50% din averea strînsă de-a lungul unei căsnicii rămîne soţiei.

636x493_mihainesudivort

Prietenii sînt consternaţi: “Cît mai poate să zîmbească?”

Totuşi, probleme întîmpinate de Mihăiţă Neşu nu l-au lăsat pe acesta să îl afecteze. Cel puţin în faţa colaboratorilor şi a prietenilor, care sînt uimiţi de comportamentul fostului jucător al Stelei şi Utrecht în ciuda necazurilor întîmpinate în ultima vreme. “Vorbele nu pot exprima ce simţim. Cînd îl vedem puternic, ne oferă un motiv în plus, important, ca să trecem peste probleme. Ne întrebăm între noi cît mai poate să zîmbească. Oare cît? E puternic şi ne bucurăm că poate să treacă peste toate problemele. Nu ştim ce probleme are cu soţia, dar niciodată, nici măcar o dată nu a vorbit negativ la adresa ei, noi ştim că se află în relaţii bune, chiar dacă nu mai pot fi ca înainte de accident”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii lui Neşu.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!