FABULOS. El e “fratele” lui Neşu: îl cheamă Mihai, îi SEAMĂNĂ şi joacă tot FUNDAŞ STÎNGA

Suferinţa prin care trece Mihai Neşu a înmuiat sufletele a milioane de oameni. Printre aceştia se numără şi Mihai Aldea. Un tînăr de 26 de ani din Reşiţa, stabilit în Cluj-Napoca, a cărui...
12.01.2014 | 13:52
FABULOS El e fratele lui Nesu il cheama Mihai ii SEAMANA si joaca tot FUNDAS STINGA

Suferinţa prin care trece Mihai Neşu a înmuiat sufletele a milioane de oameni. Printre aceştia se numără şi Mihai Aldea. Un tînăr de 26 de ani din Reşiţa, stabilit în Cluj-Napoca, a cărui poveste pare desprinsă dintr-un roman de succes. Bănăţeanul nu l-a cunoscut niciodată pe “Bichon”, cu toate că porecla sa este, încă de la 15 ani, “Neşu”. Şi uitîndu-ne la pozele lui Aldea, ne dăm seama că acesta poate candida, cu succes, pentru titlul de sosia oficială a fostului fundaş de la Steaua. Ochii nu sînt albaştri, ci căprui, iar părul la fel de cîrlionţat, însă mai închis la culoare, dar aspectul fizic e identic. “Nimeni nu mă mai ştie de Mihai, ci de Neşu. Toţi prietenii, toate rudele îmi spun aşa. A devenit obişnuinţă de vreo zece ani, cam de prin clasa a noua”, ne-a explicat băiatul.

563140_411928915497618_593704295_n

A jucat la U Cluj, acum evoluează la FC Apahida

Mare fan al Stelei, Mihai a jucat şi încă mai joacă fotbal, chiar dacă la un nivel nu foarte înalt, ci doar în liga a patra din Cluj. “Am încercat pe la liga a treia, dar cînd am văzut cum stă treaba, am zis că nu am loc… Acum şapte ani am evoluat în judeţeană pentru a doua echipă a Universităţii Cluj. Ne-am bătut la promovare cu Arieşul Turda, dar pînă la urmă au promovat ei. Mai joc şi acum, pe la liga a patra, la FC Apahida, dar de plăcere”, a mai punctat băiatul. Aduce apoi în discuţie cîteva amănunte extrem de interesante care accentuează şi mai mult asemănarea dintre el şi “Bichon”. “De obicei, joc fundaş dreapta sau central, dar şi stînga, precum Mihai, am evoluat în multe rînduri. N-am probleme. Sîntem pe acelaşi profil. Ca şi el, îmi dau sufletul pe teren, nu las să treacă nimic. Chiar mi-au zis colegii după ce s-a accidentat Neşu, să am grijă să nu păţesc şi eu ca el”, a spus tînărul, cu amărăciune în glas, amintindu-şi de drama pe care o trăieşte modelul său.

40081_1495527864763_7344931_n

“Îmi doresc mult să îl cunosc pe Neşu”

Chiar dacă i-a urmărit cariera lui Neşu îndeaproape, Neşu 2 nu a avut încă ocazia să-şi cunoască modelul niciodată, chiar dacă şi-a dorit întotdeauna acest lucru. “Aş vrea să iau legătura cu el, dar pe Facebook nu pot şti care este pagina lui… Sînt atîtea pe care i le-au făcut alţii. Oricum, avînd în vedere situaţia în care e acum, săracul, mi-ar fi şi mai greu să dau de el. Mai ales că el este în Olanda. Dacă s-ar fi întors la Oradea, mi-ar fi fost mult mai uşor să intrăm cumva în contact. Sper totuşi să am ocazia să îl cunosc”, îşi continuă Aldea povestea.

216588_106177356133948_6940217_n

Susţinerea pentru Neşu i-a adus două bilete la Steaua – Chelsea

Devotamentul pentru Steaua şi susţinerea faţă de Neşu, i-au adus lui Mihai şi un premiu frumos în urmă cu cîteva luni. “Organizase Dolce un concurs înainte de Steaua – Chelsea, care avea ca premii pachete de cîte două bilete. Trebuia să trimitem mesaje, iar cele mai frumoase erau premiate. «Doar două culori, Steaua Bucureşti! Alături de Mihăiţă Neşu!» a fost al meu şi datorită lui am mers la Bucureşti să văd partida”, a mai spus Aldea. în încheiere, tînărul din Reşiţa a ţinut să vorbească şi despre o accidentare urîtă în care a fost implicat. “Eu nu am avut niciodată probleme cu accidentările. Doar că, la juniori, la Reşiţa, i-am rupt unui băiat tibia, cînd am băgat amîndoi o alunecare. Aşa rău mi-a părut, mai bine nu mai atacam mingea aia!”

1375671_617926204920398_1583398072_n