FOTO. Ea este femeia care îl supraveghează pe Mihai Neşu. Îi stă alături de ani buni fostului stelist

Iuliana Spirache   
în Fotbal intern
24/10/2017, 14:09
FOTO. Ea este femeia care îl supraveghează pe Mihai Neşu. Îi stă alături de ani buni fostului stelist GALERIE FOTO

Mihăiţă Neşu a suferit o accidentare dramatică în luna mai a anului 2011, atunci când a avut un duel mai tare cu un coechipier de la Utrecht. Au trecut şase ani de când fostul stelist este ţinut într-un scaun cu rotile, iar acesta a fost ajutat de o tânără să îşi rezolve toate problemele. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Mihai Neşu a fost unul dintre cei mai talentaţi jucători din Liga 1 Betano, iar după accidentarea suferită în timpul antrenamentului susţinut cu Utrecht, fostul jucător al Stelei a avut nevoie de îngrijri speciale. Cei doi părinţi a lui Mihai Neşu au decedat la scurt timp după accidentarea fostului internaţional român, iar acesta a intat pe “mâinile” unei femei care îl urmăreşte pas cu pas.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Femeia îi este alături lui Mihai Neşu de câţiva ani

Fostul jucător al echipei naţionale a României a fost prezent la un eveniment recent unde s-au strâns fonduri pentru fundaţia pe care o deţine, iar acesta a fost atent supravegheat de  de Maria – Iulia Băcăran, cea care este şi director executiv în cadrul fundaţiei lui Mihai Neşu.

Maria – Iulia Băcăran l-a acompaniat pe Mihai Neşu la evenimentul care a avut loc în Oradea, iar aceasta a fost nedezlipită de lângă fostul fotbalist al Stelei. Tânăra i-a ţinut microfonul când a vorbit Neşu, l-a însoţit la masă şi a fost mereu extre de grijulie cu fostul internaţional român. Maria a fost foarte bine îmbrăcată, a purtat o rochie scurtă, de culoare albastră şi îi este alături lui Mihai Neşu de câţiva ani

“Este bucuria cea mai mare din viaţa mea, pot să zic. Aceşti copii sunt de fapt un exemplu pentru noi, unul foarte mare, fiindcă luptă extraordinar în fiecare zi. Iar pe mine mă ajută foarte mult când îi văd ce putere de luptă au, ce ambiţie, ce bucurie, ce veselie au tot timpul. Ar trebui să luăm şi noi exemplu de la ei şi, când întâmpinăm greutăţi, să le întâmpinăm şi noi aşa, cu zâmbetul pe buze, la fel ca ei, iar atunci vieţile noastre ar fi mult mai frumoase şi mai fericite”, a spus Mihai Neşu, conform ebihoreanul.ro.

Sursă: libertatea.ro

Închide ×