Ştia că este norocoasă. Uite ce a păţit o sexy-păcănistă peste noapte!

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
10/11/2017, 17:21
Ştia că este norocoasă. Uite ce a păţit o sexy-păcănistă peste noapte!
La sloturile EGT, roşcata a reuşit să lovească săptămâna trecută jackpotul de inimă neagră, cel mai valoros, încasând premiul cel mare de 124.266 lei! La început nu i-a venit să creadă, apoi în secunda următoare a izbucnit de fericire. „Prima mea reacţie? Am spart display-ul telefonului, trândindu-l de perete. Apoi am chemat prietenii şi am petrecut până dimineaţa cu ei”, recunoaşte Daniela, care consideră că norocul este o parte integrantă a vieţii ei: „Mă consider o persoană norocoasă. Sunt o fire ambiţioasă şi cred că norocul omului nu poate fi luat de nimeni”.  
 
Daniela a luat marele premiu la jocul „40 Burning Hot”, un popular slot cu 40 de linii câştigătoare, care oferă şanse suplimentare la 4 jackpoturi progresive (de la mic la mare: treflă, caro, inimă roşie, inimă neagră). „Joc la NetBet de aproximativ doi ani. NetBet este, fără doar şi poate, cel mai de calitate cazinou online din România, este 5 stars!”, precizează recenta câştigătoare.
 
Înaintea Danielei, cu numai câteva săptămâni în urmă, jackpotul EGT de inimă neagră s-a declanşat în cazinoul NetBet (http://nbet.co/tt) şi pentru un sucevean care a câştigat atunci peste 116.000 de lei. 
 
Închide ×