ADVERTISEMENT
Life

Netflix a anunțat încă trei sezoane pentru serialul-fenomen Bridgerton. Ce schimbare s-a făcut deja

Autor: Dan Suta | 15.04.2021 | 13:30
Netflix a anunțat încă trei sezoane pentru serialul-fenomen Bridgerton. Ce schimbare s-a făcut deja
Serialul Bridgerton de pe Netflix, urmărit de peste 82 de milioane de oameni. Foto: Instagram

Netflix a anunțat noi sezoane pentru Bridgerton, unul din cele mai urmărite seriale ale platformei, o producție la modă în ultima vreme mai ales în rândul adolescenților.

ADVERTISEMENT

„Bridgerton” este o dramă romantică de epocă pe care publicul a savurat-o pe nerăsuflate în primul sezon, încheiat cu episodul 8 în decembrie 2020.

Anunțul potrivit căruia fanii se vor bucura de încă trei sezoane a dramei momentului vine să îndulcească o veste neplăcută legată de acest serial și anume că Rege-Jean Page nu va mai face parte din sezonul doi.

ADVERTISEMENT

Netflix anunță încă trei sezoane pentru serialul Bridgerton

Serialul bazat pe o serie de povești scrise de Julia Quinn a reușit să devină producția tv revelație a anului trecut, criticii spunând că este, de departe, cel mai de succes produs de acest tip pentru tineri din ultimii ani.

Serialul a fost urmărit de 82 de milioane de persoane din întreaga lume în primul său sezon depășind recordurile de audiență dobândite de „Stranger things” (2016) și „The witcher” (2019).

ADVERTISEMENT

Producția Shondei Rhimes, bazată pe scrierile Juliei Quinn, spune povestea unei familii din înalta societate a Londrei secolului al XIX-lea, compusă dintr-o mamă văduvă și copiii ei, opt la număr.

Rege-Jean Page, out din sezonul doi

Pelicula împărțită în opt episoade în primul sezon configurează lupta pentru putere în perioada 1811-1820, în care nu lipsesc ingrediente precum trădarea, blestemele specifice culturii de atunci, căsătoriile aranjate și desfrâul.

ADVERTISEMENT
netflix bridgerton
Netflix i-a anunțat pe telespectatori că vor exista încă 3 sezoane din serialul Bridgerton

Filmul încearcă să scoată în evidență cât mai fidel ce fel de viață aveau familiile aristocrate în urmă cu sute de ani, arătând cealaltă față a monedei și rescriind într-un fel sau altul istoria așa cum o știm, mai ales când vorbim despre familii titrate precum Bridgerton.

Protagoniștii, Daphne Bridgerton (interpretată de Phoebe Dynevor) și ducele Simon Hastings (jucat de Rege-Jean Page) trebuie să treacă prin tot felul de obstacole pentru a fi împreună. Din nefericire pentru fani, personajul principal interpretat de Jean Page nu va mai face parte din castingul celui de-al doilea sezon, aceasta fiind prima schimbare importantă făcută de producători.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!