Life

Netflix, anunț oficial despre partajarea parolelor. Câți bani trebuie să plătească în plus românii

Netflix, veste importantă legat de împărțirea parolei. Suma pe care trebuie să o achite, în plus, abonații din România.
23.05.2023 | 23:10
Netflix anunt oficial despre partajarea parolelor Cati bani trebuie sa plateasca in plus romanii
Netflix, veste importantă legat de împărțirea parolei. Suma pe care trebuie să o achite, în plus, abonații din România. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Platforma de streaming, care aparține companiei americane cu sediul central în Los Gatos, a făcut un anunț oficial despre partajarea parolelor. Câți bani trebuie să plătească în plus românii începând de acum.

Netflix, veste importantă legat de împărțirea parolei. Suma pe care trebuie să o achite, în plus, abonații din România

Netflix vine cu o veste importantă legat de împărțirea parolei, cu toate că firma este convinsă că oamenii nu vor fi de acord cu această decizie. Mai exact, abonații din România vor fi nevoiți să achite o sumă în plus.

ADVERTISEMENT

Gigantul a transmis într-o postare de pe blog că va percepe o taxă de 2,9 euro pe lună pentru folosirea unui cont la mai multe adrese. Așadar, firma informează abonații că un cont este destinat doar pentru o singură locuință.

„Toate persoanele care locuiesc la o singură adresă pot folosi Netflix oriunde s-ar afla (acasă, în deplasare, în vacanță) și pot beneficia de funcțiile noi, cum ar fi Transfer de profil și Gestionarea accesului și a dispozitivelor”, au spus reprezentanții companiei americane, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

În perioada următoare abonații din țara noastră vor fi informați prin intermediul unui mail despre această decizie. Netflix susține că a luat această hotărâre pentru a putea continua investițiile în producțiile de filme și seriale.

În aceeași notă, platforma de streaming mai precizează că funcția „Transferă un profil” va permite fiecărei persoane care utilizează un cont existent să își mute profilul pe un abonament nou. Singura condiție este să „Achiziționeze un extraabonat”.

ADVERTISEMENT

În această situație va permite folosirea contului Netflix la comun cu cineva care nu locuiește cu titularul abonamentului pentru un tarif suplimentar de 2,99 euro/lună. Noile politici îi vizează pe toți clienții din întreaga lume.

Netflix, taxă pentru utilizatorii români

Netflix nu introduce această taxă numai pentru utilizatorii români, ci și pentru alte țări. Până în acest moment platforma de streaming a perceput o sumă în plus pentru abonații din Spania, Portugalia și Canada.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat la începutul lunii februarie. La momentul respectiv compania americană preciza că abonații trebuie să aleagă o locație principală pentru a le permite celor cu care trăiesc în aceeași casă să folosească în continuare același cont.

ADVERTISEMENT