Life

Netflix, filme și seriale pentru luna ianuarie 2022. Ce poți urmări pe platforma de streaming

Netflix, cea mai folosită platformă de steaming din întreaga lume, aduce în luna ianuarie 2022 o listă întreagă de filme și seriale pe care nu trebuie să le ratezi.
05.01.2022 | 11:04
Netflix filme si seriale pentru luna ianuarie 2022 Ce poti urmari pe platforma de streaming
Netflix, o abundență de filme și seriale noi. Ce poți vedea în prima lună din 2022. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce poți urmări pe Netflix la început de an? Ei bine, abonații au parte de producții abia lansate, seriale, filme și emisiuni care abia așteaptă să fie vizionate.

Reprezentanții platformei de streaming au făcut deja publică lista pentru ianuarie 2022 și nu este deloc una scurtă, ba dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Netflix, o abundență de filme și seriale noi. Ce poți vedea în prima lună din 2022

Așadar, Netflix anunță o varietate largă de producții cinematografice și de televiziune atât naționale, cât și din străinătate, care te vor ține cu sufletul la gură. Iată care sunt filmele propuse:

  • The Wasteland (Pustietatea) – 5 ianuarie. Prezintă povestea unei familii izolate din secolului al XIX-lea. Viața acestora este complet dată peste cap de întâlnirea cu o creatură care se hrănește cu frică.
  • Four To Dinner (Patru la cină) – 5 ianuarie. Filmul este o comedie romantică care abordează diferit conceptul de suflete-pereche și urmărește povestea a patru prieteni care formează cupluri în mai multe combinații.
  • Mother/Adroid (Mamă/Android) – 7 ianuarie. Este o producție care are acțiunea într-o lume post-apocaliptică, zdruncinată de o revoltă violentă a roboților. Spune povestea unei tinere însărcinată și a iubitului ei care caută cu disperare un loc sigur.
  • Dear Mother (Originea lumii) – 11 ianuarie. Aduce în fața abonaților un bărbat care trebuie să pună mamei sale o întrebare extremă pentru a scăpa cu viață atunci când inima sa încetează să mai bată.
  • This is not a comedy (Aceasta nu este o comedie) – 14 ianuarie. Pelicula vorbește de un comedian primește o ofertă dubioasă din partea celui mai bun prieten al său, care îi va schimba viața în totalitate.
  • The Royal Treatment (Un tratament roial) – 20 ianuarie. Producția aduce în prim-plan povestea lui Izzy, o coafeză din New York care, după ce primește șansa de a lucra la nunta lui Făt-Frumos, se îndrăgostește de mire.
  • Munich- The Edge of War (Münchenul în fața războiului)- 21 ianuarie. Film bazat pe romanul de succes al autorului Robert Harris, intitulat „Munich”. Spune povestea a doi foști prieteni, care lucrează în prezent pentru două guverne adverse. Ei se întâlnesc la o conferință la München, în 1938, în urma căreia devin spioni și caută să aducă în fața lumii un uriaș secret nazist.
  • My Father’s Violin (Vioara tatălui meu) – 21 ianuarie. Pelicula prezintă povestea unei fete rămase orfane și a unchiului ei violonist. Cei doi se apropie unul de celălalt datorită pasiunii pentru muzică.
  • Home Team (Echipa Gazdă) – 28 ianuarie. Filmul prezintă povestea reală a antrenorului de fotbal Sean Payton, care după ce este suspendat din NFL, începe să antreneze echipa de fotbal a fiului său dintr-un mic orășel din Texas.
ADVERTISEMENT

Netflix, lista cu serialele care apar în ianuarie 2022

  1. Rebelde (Rebelii)- 5 ianuarie. Este vorba de o reinterpretare a îndrăgitei telenovele cu același nume de la începutul anilor 2000. Serialul urmărește povestea unui grup de elevi de la „Elite Way School” care vor să aibă un renume în industria muzicală, în timp ce o misterioasă societate secretă vrea să le dea peste cap planurile mărețe.
  2. The Journalist (Jurnalista) – 13 ianuarie. Serialul aduce în lumină povestea unei jurnaliste care își încalcă orice principiu și își pune viața în pericol pentru a putea arăta lumii adevărul despre un scandal de corupție guvernamentală.
  3. Archive 81 (Arhiva 81) – 14 ianuarie, vizează un arhivist angajat să restaureze o colecție de casete. Fără să vrea acesta reconstruiește munca unei producătoare de film și investigația acesteia privind un cult periculos.
  4. The house (O casă și câțiva locatari) – 14 ianuarie. Este o comedie neagră care spune povestea mai multor personaje din aceeași locuință: o familie săracă, un constructor stresat și o proprietară foarte nemulțumită.
  5. Chosen (Sortită) – 27 ianuarie. Producția vorbește despre o adolescentă a cărei viață este dată peste cap atunci când descoperă ce ascunde cu adevărat orășelul său liniștit din Danemarca.
  6. Framed: A Sicilian Murder Mystery (E o înscenare!) – 27 ianuarie. Serialul prezintă doi reparatori de televizoare care dau peste scena unei crime. Ei încearcă să nu ajungă suspecții principali, doar că încercările lor nu fac decât să îi afunde și mai tare în probleme.
  7. Getting Curious With Jonathan Van Ness (Să fim curioși cu Jonathan Van Ness)- 28 ianuarie.
    Emisiunea prezintă viața lui Jonathan Van Ness care dă frâu liber curiozității personale încercând tot felul de lucruri și activități noi.
  8. In From the Cold (Din friguri) – 28 ianuarie. Serialul prezintă povestea unei mame singure care a fost demascată drept spion rus. Ea încearcă să împace viața de familie cu abilitățile sale de luptă.
  9. The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window (Femeia din casa de vizavi de fata de la fereastră)- 28 ianuarie. Serialul surprinde viața unei artiste pe nume Anna care este îndrăgostită lulea de un bărbat misterios. Devine martoră la o crimă, dar nu-și poate da seama dacă evenimentul a fost real sau imaginația i-a jucat feste.
  10. Ozark – sezonul 4 – 21 ianuarie. Producția aduce în lumină viața familiei Byrde care trece de la un trai obișnuit, în orașul Chicago, la activitatea infracțională periculoasă din munții Ozark din statul american Missouri.

Seriale care au trecut la sezoanele următoare. Care sunt pe Netflix

  1. The Hook Up Plan (Dragoste de ocazie) – sezonul 3 – 1 ianuarie. Filmul spune povestea a trei prietene care se confruntă cu diferite provocări și evenimente importante pe plan sentimental. Ele sunt nevoite să ia decizii care le vor schimba viața.
  2. The Club (Clubul Istanbul) – partea a doua – 6 ianuarie. Povestea serialului are loc în Istanbul și prezintă viața Matildei, tocmai eliberată din închisoare. Ea merge la un rabin pentru a afla amănunte despre fiica pe care nu a mai văzut-o de mult, însă acțiunile sale au consecințe devastatoare.
  3. Undercover (Fabrica de extaz) – sezonul 3 – 10 ianuarie. Serialul prezintă viața a doi agenți sub acoperire, pe numele lor Bob și Kim, care acceptă o misiune periculoasă. Sunt nevoiți să intre în contact cu Ferry Bouman, noul lor vecin.
  4. Afterlife (Viața de apoi) – sezonul 3 – 14 ianuarie. Producția difuzată pe Netflix îl are în prim plan pe Tony, un bărbat încearcă, după moartea soției sale, să umple golul din sufletul său.
  5. Too Hot To Handle (Atenție, frige!) – sezonul 3 – 19 ianuarie. Este vorba de o emisiune care spune povestea unor tineri atrăgători ce locuiesc împreună pentru o perioadă de timp pe o insulă paradisiacă. Trebuie să se abțină de la săruturi și alte atingeri non-platonice pentru a câștiga 100.000 de dolari.
  6. The Sinner (Păcatul) – sezonul 4 – 19 ianuarie. Serialul nominalizat la Globul de Aur spune povestea unei femei care, în timpul unui acces de furie, înjunghie mortal un bărbat necunoscut. Evenimentul nu este trecut cu vederea de locuitorii din micul orășel în care locuiește.
  7. Snowpiercer (Expresul Zăpezii) – sezonul 3 – 25 ianuarie. Producția este despre ultimii supraviețuitori ai planetei care sunt nevoiți să locuiască într-un tren în mișcare. Condițiile diferă în funcție de clasa socială de proveniență a fiecăruia în parte.
ADVERTISEMENT
Tags: