Life

Noutăți pe Netflix în martie 2022. Cele mai așteptate filme și seriale

Mai multe filme și seriale apar în luna martie pe platforma de streaming Netflix. Actori precum Leighton Meester și Ryan Reynolds vor putea fi urmăriți în producțiile cinematografice.
28.02.2022 | 21:24
Noutati pe Netflix in martie 2022 Cele mai asteptate filme si seriale
Ce filme și seriale lansează Netflix în luna martie. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

La început de primăvară, Netflix lansează mai multe filme, dar și continuarea sezoanelor unora dintre cele mai îndrăgite și așteptate seriale.

Ce filme și seriale va lansa Netflix în martie 2022

Against the Ice

Filmul de aventură „Against the Ice”, adaptat după o poveste reală, va putea fi urmărit pe Netflix începând cu data de 2 martie 2022. Producția este o ecranizare a unei expediții daneze în Arctic, organizată de căpitanul Ejnar Mikkelsen.

ADVERTISEMENT

Scopul călătoriei este renegarea Statelor Unite ale Americii care revendică nord-estul Groenlandei. Ejnar este însoțit de Iver Iversen.

Pe parcursul acțiunii ei se luptă pentru supraviețuire și îndură frigul, lipsa hranei și a somnului, dar și atacul unui urs polar. Vaporul lor este distrus de gheață și doar speranța că vor fi, cumva, salvați le mai rămâne.

ADVERTISEMENT

The Weekend Away

Thrillerul „The Weekend Away” o are ca protagonistă pe actrița Leighton Meester, iar Netflix îl va lansa pe 3 martie 2022 .

Filmul prezintă povestea unei tinere care este acuzată că și-ar fi ucis cea mai bună prietenă în timp ce se aflau într-o vacanță în Croația. Producția cinematografică are la bază cartea cu același nume scrisă de Sarah Alderson.

ADVERTISEMENT

The Adam Project

The Adam Project este o peliculă din categoria science-fiction, iar rolul principal este interpretat de Ryan Reynolds. Filmul va fi lansat pe 11 martie și expune povestea unui pilot, Adam, care pornește într-o călătorie pentru a-și regăsi tatăl dispărut în urmă cu mulți ani. Obiectivul este să schimbe trecutul, dar, în același timp, să păstreze viitorul.

Pieces of Her

Când vine vorba despre seriale, Pieces of Her este un serial american și va avea premiera pe platforma de streaming pe 4 martie. Este încadrat în genurile dramă și thriller și aduce în discuție povestea unei adolescente.

ADVERTISEMENT

După ce asistă la un act de violență în Georgia, este cuprinsă de o dorință imensă să afle secretele pe care familia ei le ascunde. Pentru a-și potoli curiozitatea, tânăra pleacă într-o călătorie de-a lungul țării.

Bridgerton

Mult așteptatul sezon 2 al serialului Bridgerton, inspirat din romanele scrise de Juliei Quinn, va apărea pe Netflix pe 25 martie. Acțiunea îl va avea în centru pe lordul Anthony Bridgerton.

Riverdale

Partea a doua a sezonului 6 din Riverdale este anunțată pentru data de 21 martie. Locuitorii liniștitului orășel Riverdale vor fi, în continuare, martori ale întâmplărilor neașteptate și secrete sumbre ies la iveală.

 

ADVERTISEMENT
Tags: