Life

Netflix recrutează participanți pentru un reality-show inspirat de Squid Game. Premiul este de 4,5 milioane de dolari

Compania Netflix recrutează pentru a începe un reality-show inspirat din faimosul serial Squid Game de pe platforma de streaming video. Care este marele premiu pus în joc.
15.06.2022 | 18:45
Netflix recruteaza participanti pentru un realityshow inspirat de Squid Game Premiul este de 45 milioane de dolari
Netflix plănuiește un reality-show inspirat de Squid Game. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Netflix plănuiește să facă un reality-show inspirat din Squid Game, serialul extrem de popular de pe platforma de streaming video. Mai mult decât atât, Netflix recrutează participanți care să ia parte la acest nou show.

Netflix plănuiește un reality-show inspirat de Squid Game. Ce premiu e pus în joc

După cum bine știm, în serialul care a devenit cel mai popular din toate timpurile pe Netflix, este pusă în joc viața participanților, iar acest lucru nu va fi, desigur, prezent și în reality-show-ul inspirat de dramă sud-coreeană.

ADVERTISEMENT

Vor fi 456 de recruți din toată lumea care vor participa la aceste jocuri iar premiul pus la dispoziție de companie este de 4,56 milioane de dolari, adică circa 3,8 milioane de lire sterline.

Conform anunțului făcut de Netflix, participanții la reality-show-ul inspirat de serialul de succes Squid Game vor avea mai multe provocări inspirate din serial, dar și unele complet noi, pe care trebuie să le înfrunte.

ADVERTISEMENT

Conform Netflix, alianțele și caracterul celor din joc pot fi puse la încercare.

Pe măsură ce [jucătorii] se vor întrece printr-o serie de jocuri inspirate din show-ul original – plus noi și surprinzătoare completări – strategiile, alianțele și caracterul lor vor fi puse la încercare în timp ce concurenții sunt eliminați în jurul lor”, a transmis platforma.

Ce reguli trebuie să îndeplinească participanții la reality-show

Printre regulile pe care trebuie să le îndeplinească participanții care vor să fie parte la acest show este să aibă peste 21 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceștia trebuie să vorbească limba engleză și trebuie să aibă programul disponibil timp de patru săptămâni, pentru a filmările acestei emisiuni, care vor începe în 2023, la început de an.

Între timp, Netflix a confirmat că va exista al doilea sezon din faimosul serial Squid Game, care deține recordul de cel mai popular serial de pe platforma de streaming video din toate timpurile, fiind urmărit de 111 milioane de utilizatori în primele 28 de zile de la lansare.

ADVERTISEMENT
Tags: