News

Netflix se pregăteşte să lanseze comedia despre Eurovision. Trailerul filmului şi data de lansare

12.06.2020 | 18:48
Netflix se pregateste sa lanseze comedia despre Eurovision Trailerul filmului si data de lansare
ADVERTISEMENT

Cuprinși de febra Eurovisionului, poate cel mai apreciat concurs de muzică internațional, Will Ferrell și Rachel McAdams își urmează visul și încearcă să cucerească scena, deși toată lumea pare să li se împotrivească.

Știm, sunteți tentați să credeți că acești doi mari actori s-au reprofilat brusc, tocmai acum, în plină pandemie de coronavirus, când astfel de evenimente sunt puse „pe hold”. Ei bine, nu, dar vă propun o comedie savuroasă ce va putea fi urmărită în curând pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Will Ferrell și Rachem McAdams, protagoniștii unei comedii despre Eurovision. Netflix a dezvăluit trailerul și data de lansare

Aproape la fel de egocentrist și absurd ca Ron Burgundy, celebrul personal căruia Ferrell i-a dat viață în filmul cu același nume, Lars, eroul din „Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”, își urmează visul fără să-i pese câtuși de puțin de criticile celor din jur.

O are alături pe Sigrit, interpretată magistral de Rachel McAdams, care îi împărtășește aspirația, oricât de inexplicabil ar fi acest lucru pentru cei ce îi iau în derâdere și le ironizează fiecare apariție scenică.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că pelicula a cărui lansare este programată pe 26 iunie îi are în distribuție și pe Pierce Brosnan și Demi Lovato, iar regia poartă semnătura lui David Dobkin, cunoscut în special pentru „Wedding Singer”.

În plus, Will Ferrell a lucrat și la scenariul filmului, alături de Andrew Steele, scriitorul și producătorul celebrei emisiuni de divertisment Saturday Night Live (SNL).

ADVERTISEMENT

Cât despre documentare, aceasta a fost făcută „la cald”, Will Ferrell fiind prezent la toate show-urile live ale ediției Eurovision din 2018. Actorul a urmărit evoluția etapelor și chiar a discutat cu câțiva dintre concurenți, din dorința de a înțelege și a reda cât mai natural atmosfera unui astfel de eveniment.

Netflix îți promite o parodie care te va face să râzi cu lacrimi

Filmul este, totuși, o comedie, așa că nu trebuie să scăpăm din vedere rolul său esențial, acela de a ne face să râdem cu gura până la urechi. După cum putem deduce și din primul trailer al peliculei, viețile celor doi protagoniști se schimbă complet în momentul în care piesa lor este declarată câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision. Spiritele se încing, însă, pe măsură ce competiția avansează, sarcasmul fiind ingredientul de bază al acestei parodii.

ADVERTISEMENT

Este nebunesc faptul că există ceva atât de mare precum Eurovision-ul de care America nu a auzit. E mai mare decât Super Bowl-ul, cu 180 de milioane de telespectatori, un show TV cu o pleiadă de concerte. Nu mai există nimic altceva ca acest concurs“, a declarat regizorul David Dobkin

ADVERTISEMENT