Life

Netflix, surpriză pentru abonații din România. Începe emisiunea care va atrage milioane de telespectatori

Netflix, veste uriașă pentru clienții din țara noastră. Se dă startul unui show care va fi pe placul tuturor oamenilor.
09.07.2024 | 14:10
Netflix surpriza pentru abonatii din Romania Incepe emisiunea care va atrage milioane de telespectatori
Netflix, veste uriașă pentru clienții din țara noastră. Se dă startul unui show care va fi pe placul tuturor oamenilor. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Netflix, surpriză pentru abonații din România. Începe emisiunea care va atrage milioane de telespectatori. Cunoscuta platformă de streaming a dezvăluit când are premiera și cine este gazda acestui show.

Netflix, veste uriașă pentru clienții din țara noastră. Se dă startul unui show care va fi pe placul tuturor oamenilor

Netflix, veste uriașă pentru clienții din țara noastră. Se dă startul unui show care va fi pe placul tuturor oamenilor. Pimp My Ride revine într-o formulă nouă în atenția abonaților din România, dar și din afara granițelor.

ADVERTISEMENT

Producția, care i-a cucerit pe toți în urmă cu 20 de ani și care se difuza la MTV, are un nou prezentator. Actorul și comediantul Chris Redd va putea fi urmărit în noul serial de transformare a mașinilor, în special a motoarelor.

Serialul care va avea 8 episoade cu durata a 40 de minute are premiera pe 24 iulie. Emisiunea are drept scop găsirea unui autoturism care se află într-o stare proastă de funcționare, care este luat de la proprietar și dus la un atelier mecanic.

ADVERTISEMENT

Show-ul are foarte multe referințe cu originalul, difuzat la MTV în perioada 2004 – 2007. Rick Hurvitz, co-creatorul Pimp My Ride, este producător executiv de această dată. Lucrează cu Brandon Killion, Ari Shofet și Mike Odair.

„Am preluat spiritul și cunoștințele din original și le-am reimaginat cu o gazdă amuzantă, o distribuție nouă, plus tehnologia și cultura uimitoare din zilele noastre”, a declarat Rick Hurvitz pentru Variety.

ADVERTISEMENT

„Aceasta este o emisiune de aspirații și de împlinire a dorințelor, cu o perspectivă comică, și suntem încântați să oferim oamenilor merituoși o transformare auto uluitoare”, a spus Ari Shofet, mai arată sursa citată anterior.

Resurrected Rides, pe Netflix din 24 iulie

După cum arată sloganul oficial, Resurrected Rides este „un serial complet nou de transformare a motoarelor pentru epoca modernă”. Chris Redd și echipa sa de mecanici îi ajută pe proprietari să își transforme mașinile.

ADVERTISEMENT

Autoturismele ajung să fie schimbate în adevărate „capodopere rutiere”. Un vehicul este transformat complet, obiectivul principal fiind îndeplinirea dorințelor participanților merituoși, care se bucură de rezultate extraordinare.

Serialul original a fost difuzat timp de șase sezoane și a fost găzduit de rapperul Xzibit. În fiecare episod mecanicii aveau mereu în atelier un vehicul care avea nevoie de reparații majore, de la caroserie până la motor.

ADVERTISEMENT
Tags: