News

Netflix vrea să dea lovitura cu un nou serial produs de creatorul „La Casa de Papel”! Este disponibil din 15 mai VIDEO

15.05.2020 | 13:03
Netflix vrea sa dea lovitura cu un nou serial produs de creatorul La Casa de Papel Este disponibil din 15 mai VIDEO
Tânăra Zoe pornește în căutarea adevărului din spatele dispariției fratelui său. O puteți urmări în cel mai recent serial marca Alex Pina, creatorul „La Casa de Papel”. Sursa foto: Netflix
ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre fanii înrăiți ai serialului fenomen „La Casa de Papel”, cu siguranță vei ajunge să îndrăgești și „White Lines”, noul proiect marca Alex Pina, nimeni altul decât creatorul poveștii din spatele membrilor celebrei găști de bandiți. Ți-am stârnit deja curiozitatea? Atunci află că producția este disponibilă pe Netflix chiar de vineri, 15 mai.

Tot ce trebuie să știi despre noul serial creat de Alex Pina, omul din spatele fenomenului „Casa de Papel”

Aventura începe în momentul în care corpul unui legendar DJ din Manchester este descoperit la douăzeci de ani după dispariția sa misterioasă în Ibiza. Întoarsă pe frumoasa insulă spaniolă cu gândul să descopere ce s-a întâmplat, Zoe Walker, sora bărbatului, se trezește aruncată fără voia ei într-o lume amețitoare a cluburilor, minciunilor și mușamalizărilor.

ADVERTISEMENT

Într-un loc în care oamenii își trăiesc viața la limită, frumoasa noastră eroină este forțată să se confrunte cu părțile întunecate ale personalității sale. În plus, drumul pe care pornește pentru aflarea adevărului este pe cât de promiscuu, pe atât de periculos, iar odată făcută această alegere crucială, nimeni nu mai poate da înapoi.

Din distribuție fac parte nume ca Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans  (Shazam, The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior), Nuno Lopes (Saint George, Lines of Wellington), Daniel Mays (Line of Duty), Rogue One: A Star Wars Story), Laurence Fox (Victoria, Lewis) și Angela Griffin (Turn Up Charlie, The Detail).

ADVERTISEMENT

Serialul s-a filmat în perioada iunie – octombrie 2019 în Insulele Baleare, inclusiv Mallorca și Ibiza. Are 10 episoade, cu o durată de 60 de minute fiecare și este regizat de Nick Hamm, alături de Luis Prieto, Ashley Way și Alvaro Brechner, iar producția poartă semnătura inconfundabilului Alex Pina.

Cine este omul din spatele serialului „Casa de Papel”

În vârstă de 52 de ani, Pina s-a născut la Pamplona și a absolvit Universitatea de Științe și Informații Publice din Navarra, lucrând pentru început ca jurnalist al mai multor publicații și agenții de știri din Spania. În anii ’90, a decis că este momentul să facă pasul spre televiziune, devenind astfel scenarist. Avea să fie doar începutul unei cariere demne de marile staruri din Spania și din întreaga lume.

ADVERTISEMENT

A anticipat, oare, succesul răsunător de care urma să se bucure proiectul său? „Sincer, nu! La Casa de Papel a avut două vieți, dacă pot spune așa. Prima nu a fost una de succes. A fost un serial care n-a simțit gustul gloriei în momentul în care a fost difuzat de Antena 3, între mai și decembrie 2017.

Decizia luată de Netflix a schimbat lucrurile, iar serialul a început o a două viață, de această dată una de real succes. Nu ne-am făcut publicitate pe Netflix când a apărut serialul în decembrie 2017. N-am crezut că este nevoie.

ADVERTISEMENT

Publicitatea a venit singură, iar succesul de nicăieri. Am fost șase săptămâni numărul 1 în lume. Este o realizare uriașă, în contextul în care Game of Thrones are recordul de 11 săptămâni. Deci suntem al doilea serial în ordinea asta” mărturisește cu emoție și entuziasm, Alex Pina.

ADVERTISEMENT