Life

Neti Sandu a intrat în depresie din cauza unui fost partener. Cum a părăsit-o bărbatul după 10 ani de relație

Neti Sandu, dezvăluiri despre suferințele din dragoste. Astroloaga a intrat în depresie, după ce un partener a părăsit-o după 10 de ani de relație.
17.11.2022 | 08:10
Neti Sandu a intrat in depresie din cauza unui fost partener Cum a parasito barbatul dupa 10 ani de relatie
Neti Sandu, dezvăluiri despre dezamăgirile în dragoste. Sursa foto: Stirile Protv
ADVERTISEMENT

Neti Sandu are 63 de ani, iar până la această vârstă a avut parte de clipe frumoase și mai puțin frumoase. Dezamăgirile în dragoste nu au ocolit-o, iar de curând a povestit cum a intrat în depresie, la un moment dat.

Neti Sandu, dezamăgiri în plan sentimental. Astroloaga a intrat în depresie în urma unei despărțiri

Neti Sandu s-a căsătorit prima oară la vârsta de 24 de ani, dar mariajul nu a fost unul reușit și a divorțat după doar doi ani de la unirea destinelor cu cel care i-a devenit soț. Ulterior, a urmat o iubire care a adus-o în depresie.

ADVERTISEMENT

Astroaga de la Protv a spus că după 10 ani de relație, al doilea bărbat din viața sa a abandonat-o printr-un bilet. Chiar dacă a suferit o perioadă, a descoperit că experiența i-a fost utilă, deoarece a determinat-o să ajungă ceea ce este astăzi.

”Dacă rămâneam în fosta relație, de 10 ani, nu schimbam nimic, eu credeam că sunt fericită și viața mergea înainte, pentru că eu ziceam că așa trebuie.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost evenimentul nefericit care m-a plonjat într-o depresie din care în momentul când am decis să ies a fost salvarea mea. Partea bună a fost că am ajuns aici, să fac ceea ce fac și astăzi, lucru care venea dintr-un hobby. De aici mi s-a schimbat toată viața”, a detaliat Neti Sandu pentru revista Viva!

Cum au schimbat-o pe Neti Sandu dezamăgirile în dragoste

Suferințele în dragoste au făcut din Neti Sandu să devină un alt om. Ea crede că orice persoană este supusă unor astfel de experiențe.

ADVERTISEMENT

”Cred că toată lumea trebuie să experimenteze, pentru că nu există o regulă, o rețetă, nu există garanții. Nu poate să spună nimeni că, dacă faci așa, nu ai cum să dai greș”, a mai transmis astroloaga.

Nu se cunosc detalii în prezent despre viața sentimentală a lui Neti Sandu, dar ea a mai mărturisit și că este foarte atentă la persoanele care îi apar în cale și nu mai este dispusă să se modeleze după dorințele lor.

ADVERTISEMENT

(…) Atunci, la început, credeam că așa trebuie, că e ușor să te modelezi, acum nu mai merge așa”, a mai declarat Neti Sandu.

Neti Sandu a mai vorbit și despre infidelitate, cu care multe cupluri se confruntă astăzi. Din punctul său de vedere, persoana trădată nu trebuie să mai rămână lângă un partener care a călcat strâmb.

ADVERTISEMENT