Life

Neti Sandu a prezis succesul lui Augustin Viziru de la Ferma? Ce sfat i-a dat astrologul

04.12.2020 | 13:54
Neti Sandu a prezis succesul lui Augustin Viziru de la Ferma? Ce sfat i-a dat astrologul
Neti Sandu a prezis succesul lui Augustin Viziru de la Ferma? Ce sfat i-a dat astrologul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Augustin Viziru a mărturisit că este genul de persoană care nu crede în astre, însă una dintre previziunile făcute de Neti Sandu despre Ferma s-a adeverit. Acest lucru l-a pus serios pe gânduri pe actor, care a încercat să caute o explicație clară. 

Câștigătorul reality show-ului „Ferma. Orășeni vs. Săteni” a povestit, vizibil emoționat, că în urmă cu 5 ani a primit un sfat foarte bun de la celebrul astrolog de la Pro TV. Se întâmpla în primul sezon al competiției, când actorul a pierdut după ce și-a tăiat mâna cu toporul.

ADVERTISEMENT

Vedeta a povestit experiența trăită la momentul respectiv ca pe o revelație, Augustin Viziru fiind convins acum că victoria de la Ferma de anul acesta a fost scrisă în stele, chiar dacă în urmă cu 5 ani nu a înțeles despre ce este vorba.

Augustin Viziru, victorie scrisă în stele? Ce i-a spus Neti Sandu în primul sezon Ferma

„Neti Sandu, în urmă cu 5 ani de zile, mi-a spus așa, înainte să intru în finală: «Augustin, te rog nu te duce după bani sau după orgolii, că mi-e frică că pățești ceva rău». Și așa a fost, mi-am tăiat mâna.

ADVERTISEMENT

După tot timpul ăsta, după ce mi-a spus chestiile astea, eu am sunat-o și am întrebat-o: Neti, explică-mi mai pe larg, te rog frumos, că nu cred eu în astre, în cifre, și mi-a dat o explicație pertinentă. 

Mi-a spus: «Augustine, fii bun! O să ai parte de foarte multe dezamăgiri, o să vină în valuri, dar o să vină lucrurile extraordinare peste tine după aia».

Și eu, din momentul ăla, am luat hotărârea să devin un om bun. Și, incredibil, dar adevărat, am dus jocul ăsta la bun sfârșit fiind corect 100%”, a declarat Augustin Viziru cu trofeul Fermierul Anului în mână.

ADVERTISEMENT

Actorul a mai precizat că ultimii 5 ani a avut parte de multe frustrări și supărări legat de abandonarea primului sezon din Ferma, chiar dacă „eliminarea” a avut loc din cauza accidentării la mână. Concurentul a renunțat cu greu la luptă, tăind lemne chiar dacă sângele curgea șiroaie.

Augustin Viziru nu a realizat cât de gravă este situația, vedeta ajungând la spital cu tendoanele tăiate. Experiența neplăcută, dar și sfatul primit de la Neti Sandu l-au făcut să fie un om mai bun, sezonul acesta demonstrând că se poate câștiga și fără a apela la tot felul de strategii.

Concurentul de la Pro TV a abordat competiția cu totul diferit față de prima oară, reușind să aibă acea satisfacție sufletească pe care a căutat-o în ultimii ani. Artistul este mândru de reușita sa „pură”, dedicând trofeul fiicei sale, Maria.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri