Life

Neti Sandu a răbufnit după ce a devenit ținta impostorilor din online: „Se folosesc de imaginea mea”

02.02.2021 | 22:23
Neti Sandu a rabufnit dupa ce a devenit tinta impostorilor din online Se folosesc de imaginea mea
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, îndrăgita prezentatoare de la Pro TV, a răbufnit după ce a devenit ținta impostorilor din mediul online, care se folosesc de imaginea ei pentru a vinde diverse lucruri. Aceasta a precizat că are un singur profil pe rețelele sociale și că nu promovează produse. 

Astrologul de la Pro TV a fost luată în vizor de aceste persoane, care postează detalii legate de zodii sau horoscop în numele ei, deși sunt conturi false.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea speră ca situația să se rezolve cât mai repede, iar cei care îi folosesc imaginea și vând produse în numele ei riscă să ajungă la închisoare.

Neti Sandu a răbufnit după ce a devenit ținta impostorilor din online: „Se folosesc de imaginea mea”

Neti Sandu trece prin clipe grele în acest moment, după ce a devenit ținta impostorilor din mediul online, care postează informații despre zodiac și vând produse cu identitatea ei, deși acest lucru este ilegal.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că sunt multe astfel de conturi false și i-a informat pe fani că ea are un singur profil atât pe Facebook, cât și pe Instagram, iar singurele informații din domeniul astrologiei sunt transmise la Pro TV și pe site-ul oficial al știrilor.

„Sunt foarte multe bloguri, site-uri și pagini pe social media care pun horoscopul sau chiar vând diferite lucruri sub numele meu. Țin să precizez că am un singur profil de Facebook și unul de Instagram! N-am site, n-am blog! Nu vând nimic!

ADVERTISEMENT

Singurele detalii despre zodii, care sunt scrise de mine, sunt cele de la știrile matinale, iar, apoi, preluate pe site-ul știrile PRO TV. De asemenea, mai fac diferite prognoze în interviurile pe care le dau, dar atât. E important ca oamenii să înțeleagă asta. Pentru că primesc tot felul de mesaje legate de diferite lucruri care sunt spuse pe aceste conturi false și despre nu știu ce obiecte pe care eu le-aș vinde. Ei bine, nu, nu este adevărat!”, a declarat astrologul pentru Click.

Neti Sandu
Neti Sandu, ținta impostorilor din online. Sursa foto: click.ro

Vinovații vor ajunge în spatele gratiilor, dacă vor fi prinși. Luna trecută, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât că deschiderea unui cont pe rețelele sociale utilizând fotografiile și numele altei persoane, fără ca aceasta să-și dea acordul, se pedepsește cu închisoarea.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu nu este singura pvedetă care a avut parte de o situație atât de neplăcută. Andra și Cătălin Măruță, Gigi Becali, Teo Trandafir, Gabriela Cristea, Andreea Marin,Carmen Brumă, Oana Cuzino și cântăreața Navi sunt doar câteva dintre exemple.

ADVERTISEMENT