Life

Neti Sandu, adepta operațiilor estetice? La ce tratamente apelează vedeta

17.01.2021 | 15:20
Neti Sandu adepta operatiilor estetice La ce tratamente apeleaza vedeta
ADVERTISEMENT

Neti Sandu este într-o formă fizică de invidiat la 62 de ani, motiv pentru care fanii se întreabă dacă are operații estetice. Celebrul astrolog a elucidat acest mister și a vorbit despre tratamentele la care apelează constant. 

Prezentatoarea de la Pro TV a exclus din start orice fel de îmbunătățire a aspectului fizic care necesită tăiere, precizând că nu este genul de persoană care să pună accent pe operații estetice. Vedeta nu vrea să facă nimic din ceea ce nu poate controla.

ADVERTISEMENT

Bruneta a mai precizat că ar prefera să nu aibă riduri, însă nu va recurge la bisturiu pentru asta. Neti Sandu încearcă să aibă un stil de viață echilibrat și sănătos, tratamentele pe care le face fiind unele simple, bazate în special pe masaj și creme.

Neti Sandu, totul despre operații estetice. Are sau nu astfel de intervenții

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu.

Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine. În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam.

ADVERTISEMENT

Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul!

Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor. Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, a declarat Neti Sandu într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV nu simte nevoia să schimbe ceva la aspectul fizic, mărturisind că are ceva de spus în domeniul în care se află și ar trebui să fie acceptată chiar dacă are riduri. Bruneta nu a plecat la drum cu statul de divă și vrea să arate că ceea ce spune e mai important decât operațiile estetice.

ADVERTISEMENT