Life

Neti Sandu, apariție rară la un eveniment monden. Ținuta aleasă de celebrul astrolog

Neti Sandu a fost în centrul atenției la un eveniment care s-a desfășurat în cursul serii de marți, 23 august. Cum s-a îmbrăcat renumitul cititor în stele de la Pro TV.
24.08.2022 | 16:05
Neti Sandu aparitie rara la un eveniment monden Tinuta aleasa de celebrul astrolog
Neti Sandu, prezentă la o petrecere Pro TV. Vedeta bifează o apariție unică. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a bifat o apariție rară la un eveniment monden, unde s-a distrat alături de colegii din redacție. Celebrul astrolog nu dă curs acestor invitații foarte des pentru că trebuie să se trezească foarte devreme a doua zi dimineața.

Neti Sandu, prezentă la o petrecere Pro TV. Cum s-a îmbrăcat vedeta care bifează o apariție unică

Neti Sandu se numără printre vedetele care nu participă foarte des la evenimente, însă de această dată a dat curs unei invitații. Prezentatoarea a radiat de fericire la o petrecere dedicată trustului din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog a purtat o ținută foarte tinerească și colorată, așa cum i-a obișnuit pe telespectatori de când apare pe sticlă. Vedeta a îmbrăcat o pereche de pantoloni din piele neagră și o cămașă din mătase.

Culorile aprinse s-au regăsit inclusiv în pantofii de culoare mov, Neti Sandu fotografiindu-se alături de colegii de echipă, printre care se numără Andreea Esca, Florin Busuioc, Andreea Marinescu sau actorul Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT
Neti Sandu, Florin Busuioc, Andreea Esca și Andreea Marinescu
Neti Sandu, Florin Busuioc, Andreea Esca și Andreea Marinescu, la un eveniment monden. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Neti Sandu, în formă maximă la 63 de ani

Neti Sandu are o siluetă impecabilă la 63 de ani și se menține în formă maximă. Vedeta este foarte atentă la alimentație, doarme cât trebuie și acceptă toate schimbările prin care trece organismul său de la o vreme încoace.

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri. Dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită.

ADVERTISEMENT

Nu sunt pentru alte modificări. Pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit. Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele.

Eu mă accept așa cum sunt. Dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează”, declara Neti Sandu în urmă cu ceva vreme pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: