News

Neti Sandu confirmă că are Covid-19. Ce s-a întâmplat dimineața cu celebrul horoscop de la Pro TV

17.11.2020 | 14:11
Neti Sandu confirma ca are Covid19 Ce sa intamplat dimineata cu celebrul horoscop de la Pro TV
ADVERTISEMENT

Neti Sandu, renumitul astrolog al știrilor de la Pro TV, s-a infectat cu COVID-19, vedeta postului de televiziune „dispărând” de câteva zile de pe sticlă. Celebra horoscopistă nu este internată la spital, ci se tratează la domiciliu. 

Potrivit unor surse din interiorul trustului, citate de gandul.ro, Neti Sandu are noul tip de coronavirus de câteva zile, motiv pentru care în ultima perioadă nu a mai prezentat horoscopul.

ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de luni, 17 noiembrie, colegii de la Pro TV au prezentat un colaj cu imagini și voce, fără ca vedeta să fie prezentă în vreun fel. Ce-i drept, Neti Sandu nu a mai apărut pe sticlă de săptămâna trecută, însă reprezentații postului nu au făcut nicio declarație pe tema virusului din China.

Neti Sandu, prima declarație după ce a aflat că are COVID-19

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare. Mă monitorizez și țin legătura permanent cu medicul de familie. Sper ca toată lumea să fie bine. 

Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere.

ADVERTISEMENT

Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a declarat Neti Sandu despre starea sa de sănătate, informează protv.ro.

Neti Sandu, infectată cu noul tip de coronavirus. Vedeta nu mai apare la TV

În momentul de față nici astrologul nu a oferit vreo declarație despre starea de sănătate, ultima sa postare de pe rețelele de socializare fiind de luni, 16 noiembrie. Mesajul de la Facebook face referire la colaborarea sa cu o firmă producătoare de cafea.

ADVERTISEMENT

Neti Sandu nu este prima vedetă de la Pro TV care a luat boala, prezentatoarea Andreea Esca suferind de coronavirus în urmă cu câteva luni. Știrista s-a vindecat destul de repede, dar nu același lucru se poate spune despre soțul ei, Alexandre Eram, care a avut nevoie de transfuzie cu plasmă.

De asemenea, la un moment dat s-a vehiculat în presă că actorul din serialul „Vlad”, Adrian Nartea, ar fi avut noul tip de coronavirus.

La vremea respectivă trustul a postat un mesaj prin care nota că știrea este falsă, actorul neavând nicio legătură cu virusul din China care a apărut în urmă cu un an.

„Eram la munte, mă bucuram de soare și de răcoare, împreună cu familia și am văzut cu surprindere câteva articole care susțin că aș fi bolnav. Sunt bine sănătos, nu am și nu am avut COVID.

Doresc să vă asigur că sunt bine și le doresc tuturor sănătate. Urmez sfaturile autorităților și respect distanțarea socială, sunt optimist și cred că dacă urmam îndemnurile autorităților, vom depăși cu bine această perioadă”, spunea Adrian Nartea în luna septembrie.

ADVERTISEMENT