Life

Neti Sandu, dezvăluire dureroasă: “A fost ca într-un coşmar totul”

Neti Sandu a făcut o dezvăluire dureroasă despre trecutul său, atunci când se afla la începuturile carierei în televiziune, la știrile de dimineață de la Pro TV.
09.01.2022 | 18:15
Neti Sandu dezvaluire dureroasa A fost ca intrun cosmar totul
Neti Sandu a făcut o dezvăluire dureroasă. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Neti Sandu (63 de ani) a făcut o dezvăluire dureroasă despre trecutul său. Vedeta de televiziune prezintă de ani buni horoscopul la Pro TV. Puțini știu prin ce a trecut înainte să fie cooptată în echipa postului de pe Pache Protopopescu.

Prezentatoarea TV a fost părăsită de partenerul cu care stătea de un deceniu printr-o scrisoare. Acel moment a fost extrem de dureros pentru ea, însă imediat a venit colaborarea cu Pro TV

ADVERTISEMENT

De atunci au avut loc multe schimbări în viața lui Neti Sandu, despre care a vorbit în cadrul unui interviu.

Neti Sandu a făcut o dezvăluire dureroasă despre trecutul ei

Neti Sandu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre perioada în care a fost părăsită de partener printr-o scrisoare. Ea și fostul iubit stăteau de 10 ani împreună, iar ruptura a fost un moment greu de depășit.

ADVERTISEMENT

Vedeta a încercat numeroase metode pentru a depăși momentul. Faptul că abia a intrat în echipa de la Pro TV a ajutat-o foarte mult.

“A venit imediat, la două săptămâni după ce iubitul cu care stătusem 10 ani mă părăsise şi-mi lăsase o scrisoare de trei pagini şi a fost ca într-un coşmar totul. Nu puteam să mănânc, să dorm – să trăiesc, de fapt. Îmi aduc aminte cum zăceam de atâta suferinţă pentru că nu ştiam cum să ies din ea.

ADVERTISEMENT

Încercasem tot felul de metode de a mă resuscita ca să pot să-mi văd de treabă, dar lucrurile au fost în favoarea mea, pentru că era atât de nou totul la Pro TV că eram biciuită (în sensul bun) de noutăţile care apăruseră în viaţa mea şi, dintr-odată, absolut toată viaţa mi s-a schimbat.

Odată cu ea a trebuit să mă reconstruiesc şi pe dinăuntru şi foarte greu am scăpat de suferinţa aceea pe care am dus-o foarte mulţi ani pe picioare. Pe de altă parte, am reuşit să fac ce era de făcut în noua ipostază în care mă aflam, dar nu cu toate pânzele în vânt, pentru că eram mult prea zdrobită.

ADVERTISEMENT

Puterea a venit din faptul că nu am considerat niciodată că Dumnezeu vrea să mă pedepsească, ci că vrea să-mi spună ceva.

A trebuit să am răbdare ca să pot să înţeleg de ce s-au întâmplat toate lucrurile astea şi ce trebuie să fac – de aici a venit puterea ca să-mi revin şi să mă achit şi de obligaţiile de serviciu – care erau o plăcere – şi, atunci, m-am mobilizat din mers.”, a dezvăluit Neti Sandu pentru Adevărul.

Cum a ajuns Neti Sandu la Pro TV

În cadrul aceluiași interviu, Neti Sandu a povestit despre cum a ajuns la Pro TV. Înainte de a prezenta horoscopul La știrile de dimineață, era moderatoare la o emisiune de la Pro FM.

Florin Călinescu este cel care a chemat-o să dea probe, în 1995. De atunci, prezentatoarea apare mereu la știrile matinale ale postului TV.

“La Pro TV am ajuns pentru că întâi am fost la Pro FM. Un an, la emisiunea ‘Prieteni Pro FM, Salut!’, împreună cu George Mihăiţă, şi făceam horoscopul vedetelor.

Florin Călinescu a venit o dată la emisiune şi a văzut că am o astrogramă în faţă şi vorbesc uitându-mă în ea despre câte o vedetă.

Când a început matinalul la Pro TV, în ’95, m-au sunat înainte şi mi-au spus că domnul Florin Călinescu mă cheamă să dau probe. M-am prezentat şi am rămas – aşa am ajuns la Pro TV.”, a mai spus Neti Sandu.

Neti Sandu a lucrat la bibliotecă timp de 18 ani. I-a fost teamă să-și schimbe radical cariera, de teama că va fi înlocuită la un moment dat. În plus, nici nu avea experiență în televiziune, iar cei din echipă erau mult mai tineri decât ea.

Timp de șase luni, Neti Sandu mergea la bibliotecă după emisiune. La un moment dat a decis să aleagă doar televiziune pentru că avea nevoie de ceva nou în viața ei. În plus, astrologia era un hobby.

Neti Sandu a făcut terapie timp de cinci ani

Astrologul de la Pro TV a mers la terapie timp de cinci ani pentru că voia să înțeleagă mai bine ceea ce trăiește. Experiența a ajutat-o foarte mult să înțeleagă anumite lucruri despre ea și despre viață.

Vedeta a mers în fiecare săptămână la terapie în acea perioadă. Totul a început atunci când avea în jur de 48 – 49 de ani. Efectele nu se văd imediat, însă terapia a ajutat-o cu adevărat pe prezentatoare.

“Da, am mers la terapie pentru că voiam să trăiesc mai bine, să înţeleg ce trăiesc, de ce lucrurile se întâmplă aşa. Acumulasem prea multe întrebări la care nu primeam răspunsuri – oricât de mult am citit.(…) 

Nu ştiam la ce să mă aştept, a fost un parcurs destul de greu – dacă e să o faci cum trebuie este greu de dus, şi din această cauză nu se înhamă prea mulţi la aşa ceva pentru că doare foarte rău. Trebuie să te confrunţi cu tine, să fii sincer cu tine (şi, evident, cu terapeutul). (…)

Tu trebuie să ai încredere că lucrurile se rezolvă şi singure, şi cu ajutorul tău, dar importantă este strategia pe care o adoptă terapeutul, pentru că el are o schemă, tu intri într-un program şi fără acest program tu nu ai cum să ajungi la rezultatul pe care-l doreşti. M-a ajutat enorm.”, a mai spus astrologul.

ADVERTISEMENT
Tags: