Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 23 decembrie 2021. Vărsătorii se implică în acțiuni caritabile

Pentru ziua de 23 decembrie 2021 Neti Sandu aduce numai vești bune. Toate zodiile se pregătesc intens pentru masa de Crăciun, unele primesc cadouri în avans, altele se întâlnesc după mult timp cu persoanele dragi.
23.12.2021 | 08:15
Horoscop Neti Sandu pentru joi 23 decembrie 2021 Varsatorii se implica in actiuni caritabile
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV, conform datelor sale astrologice, recomandă ca astăzi să încheiem ultimele pregătiri pentru sărbători, să facem fapte bune și să ne pregătim pentru o perioadă de relaxare, alături de persoanele iubite.

Vibrația zilei este 5. Aceasta este cifra curajului, ne spune că este momentul oportun să punem încă o cărămidă la visul nostru, s-ar putea întâmpla lucruri mărețe.

ADVERTISEMENT

Horoscop integral Neti Sandu pentru joi, 23 decembrie 2021

Berbec

O persoană de care vă leagă niște sentimente se hotărăște să petreceți Revelionul și poate și Crăciunul împreună. De la locul de muncă primiți bani sau cadouri de sărbători.

Taur

Acum e o ocazie bună să vă întâlniți cu oameni pe care nu i-ați mai văzut de ceva vreme. De altfel, nu ar strica să aveți parte de o mică escapadă pentru a vă relaxa.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Scapați de grija banilor, puneți bazele unui noi proiect care din ianuarie vă va aduce un plus financiar. Este recomandat să vă spuneți punctul de vedere, va fi apreciat și poate veți primi o funcție de conducere.

Rac

Vă bucurați de reușitele la care ați muncit din greu până acum. Șefii vă dau bani, cadouri sau bunurile pe care le așteptați pentru a vă putea face treaba mai bine și mai rapid.

ADVERTISEMENT

Leu

Vă faceți un program special pentru următoarea perioadă pentru că vă vizitează cineva drag. Aveți multe de rezolvat, dar prietenii vă sunt de ajutor.

Fecioară

Faceți ultimele pregătiri pentru masa festivă și completați lista de invitați și cu acele persoane dragi pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Nu uitați și de timpul de care aveți voi nevoie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Decorați casa, cumpărați ornamente și completați lista pentru masa de Crăciun. Azi este bine să vă puneți la punct cu toate, pentru a nu intra în noul an cu probleme nerezolvate.

Scorpion

Surprizele sunt la ordinea zilei. Primiți banii de care avei nevoie pentru ultimele cumpărături, verificați detalii pentru vacanța pregătită și vă întâlniți cu cineva drag. 

Săgetător

Noutăți și schimbări la tot pasul. Vă faceți toate treburile, aveți timp și pentru voi, dar unii invitați nu mai pot ajunge la masa de Crăciun sau nu mai pot aduce preparatele promise.

Capricorn

Astăzi e ziua perfectă pentru ultimele cumpărături, pentru ultimele cadouri de pe listă. Nu lăsați totul pentru mâine, organizați-vă astfel încât să aveți și timp pentru voi.

Vărsător

Vă implicați în acțiuni caritabile pentru familii devaforizate. Sunteți deschis către comunicare, dar încă nu i-ați dat un răspuns angajatorului care vrea să faceți echipă.

Pești

Aveți parte de un plus de notorietate. Vă implicați în organizarea unei petreceri acasă sau la locul de muncă și primiți și un bonus în bani. 

 

ADVERTISEMENT