Life

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 8 octombrie 2020. Capricornii se vor relansa, vor cumpăra o casă

08.10.2020 | 08:44
Horoscop Neti Sandu pentru joi 8 octombrie 2020 Capricornii se vor relansa vor cumpara o casa
ADVERTISEMENT

Neti Sandu vă aduce horoscopul zilei de joi, cu multe surprize pentru majoritatea dintre zodii.

Astrologul ne sfătuiește să fim mai relaxați, pozitivi, chiar dacă situația în România nu este foarte fericită din cauza pandemiei.

Trebuie să avem grijă de noi, iar pentru o doză de noroc, vibrația zilei de azi este 8. Aveți grijă și la bani!

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu pentru toate zodiile

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 BERBEC

Se anunță o împăcare dulce, renunțați la despărțire, la divorț, o dați la pace cu partenerul de viață. Încheiați și un contract pe care tot îl discutați cu angajatorul, oferta acum este bună și este pe placul vostru, anunță știrileprotv.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 TAUR

Vin bani în casa voastră, buzunarele voastre nu vor mai fi goale, căci un nou proiect apare la orizont și vă place întreaga situație. Aveți și un admirator secret, este cineva care poate vă face plăcere să-l vedeți, încercați să aflați cine e.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 GEMENI

Azi e o zi bună de cumpărături, de mers la plimbare și să cheltuiți ceva bani, achitați și ceva facturi. Luați în serios treaba cu lucratul de acasă, cu grădinița sau școala online și vă pregătiți temeinic, că la ce vremuri vin nu se știe niciodată cum vom evolua.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 RAC

Cineva v-a pus gând bun pentru viitor, că vrea să vă ceară în căsătorie, pare că sunteți ce trebuie pentru acest om și vouă nu vă displace ideea, o să cochetați cu gândul și poate chiar și acceptați. Sunteți plini de energie și aveți poftă de viață, ceea ce nu este neapărat rău, este de părere Neti Sandu.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 LEU

Azi este zi cu treabă pentru voi, faceți modificări prin casă, curățenie, aranjați rafturile, schimbați poziția mobilei, cert este că vă focusați pe reamenajare. Vă gândiți și la o vacanță la munte, că tot plănuiți asta de ceva timp și unii dintre voi aveți și bilete cumpărate de ceva timp.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ

Vă pregătiți temeinic pentru un interviu, un loc de muncă nou, un concurs, ceva care să vă solicite activitatea intelectuală. Cert este că trebuie să puneți burta pe carte. Aveți și niște bani de recuperat și e momentul să-i cereți, numai bine, vă plătiți niște facturi.

ADVERTISEMENT

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 BALANŢĂ

Aveți ceva oferte de muncă, sunteți fericit că le primiți, dar o să fie greu să vă decideți, pentru că nu știți ce job să acceptați, amânați momentul. apare și ceva care vă împiedică, dar, până la urmă, se vor rezolva toate. Apare și un proiect nou, o cauză, ceva pentru care să luptați, vine de la o persoană cunoscută propunerea.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 SCORPION

Sunteți interesați de studiu, de școală, de lucruri noi, să memorați câte ceva, citiți cărți și aveți parte de comunicare. Chiar dacă la muncă totul se desfășoară online, totul o să curgă brici, pentru că organizarea este bună în orice moment, iar vouă o să vă meargă bine cu serviciul, chiar dacă nu toată lumea rezonează cu voi.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Vă gândiți la o afacere, un proiect din care să scoateți bani și să vă mai reveniți financiar. Este momentul să faceți ceva pentru voi, încercarea moarte n-are, cum vine vorba. Sunteți văzut bine de câteva persoane, sunteți apreciat pentru inițiative.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN

Sunteți în căutare de casă nouă. Și voi, cei cei dragi căutați un spațiu mai mare, mai frumos, ceva care să fie pe placul vostru. Pe paln profesional vin proiecte bune, sigur vă sunt pe plac în viitor, acolo vă veți canaliza toată energia și nu e rău deloc.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Primiți bani din ceva proiecte vechi, nu vă mai așteptați să-i primiți. O datorie pe care o primiți de la cineva care a întârziat să vă dea banii. O să fiți în atenția oamenilor, căci o să vă ocupați de un eveniment, o prezentare.

HOROSCOP 8 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI

Vă îndrăgostiți sau pur și simplu rămâneți blocat după ce o să cunoașteți o persoană care vă cucerește. Plecați pe undeva câteva zile, vă interesați și de ceva bilete de vacanță.

ADVERTISEMENT