Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul de duminică, 4 aprilie. Vești bune pentru Raci

04.04.2021 | 09:40
Neti Sandu iti aduce horoscopul de duminica 4 aprilie Vesti bune pentru Raci
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de duminică, 4 aprilie 2021, o zi în care trebuie să faci tot ce depinde de tine să duci la îndeplinire un obiectiv îndrăzneț. Nu uita, însă, de rude și prieteni!

Dacă te numeri printre nativii din zodia Rac, s-ar putea să primești o veste menită să-ți schimbe viața din toate punctele de vedere. Unde mai pui că îți este adusă de o persoană foarte apropiată.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? Cineva te invită să i te alături într-o scurtă călătorie și n-ar trebui să spui nu. Profită de acest moment și încearcă să te relaxezi puțin, că doar e weekend. Horoscopul este oferit de stirileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ultima zi de weekend

Berbec

Te-ai recuperat după o perioadă de eforturi şi îți poți relua liniștit acele obiceiuri care te încărcau sufletește.

ADVERTISEMENT

Taur

Un prieten drag trebuie să vină în vizită, pentru că are o veste care îți va schimba total percepția asupra vieții tale profesionale. Asta dacă nu cumva ești atât de nerăbdător încât te hotărăști să mergi la el acasă.

Gemeni

Astăzi ar fi cazul să reiei o activitate care te detașează puțin de stresul cotidian. Poate chiar un sport în care să-i antrenezi și pe cei dragi. În orice caz, vei avea parte de o duminică relaxantă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai o vizită în această după-amiază și nu te încântă prea tare această situație, dar stai să auzi veștile pe care ți le aduce persoana respectivă. Îți vor schimba viața din toate punctele de vedere.

Leu

Paradoxal, tu chiar ai chef de musafiri și faci tot felul de pregătiri. Nu de alta, dar vrei ca evenimentul să aibă un aer festiv și să-i poți împărtăși celuilalt experiențele bune sau mai puțin bune de care ai avut parte în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Fecioară

O scurtă discuție cu prietenii, chiar şi în spaţiul online, te va ajuta să-ți dai seama ce anume te unește și ce te desparte de persoana pe care vrei să o ai alături pentru tot restul vieții.

Balanță

Un eveniment neprevăzut te aduce față-n față cu destinul. Cine știe, poate o întâlnire neprogramată îți scoate în cale sufletul pereche. Asta dacă nu l-ai întâlnit până acum.

Scorpion

Te apropii mai mult – în special sufletește – de rudele pe care nu le-ai mai văzut de luni întregi și poate chiar te gândești să-ți petreci concediul alături de ele, la vară.

Săgetător

E posibil să apară cineva care să-ți țină companie şi să-ți însenineze viața. Dacă nu cumva ai deja alături acea persoană.

Capricorn

Dacă o persoană apropiată îți propune să i te alături într-o scurtă călătorie, nu încerca să refuzi. Ai nevoie de puțină relaxare înaintea unei săptămâni care se anunță plină de evenimente.

Vărsător

Poate dai o mână de ajutor cuiva drag, chiar dacă nu ești în cea mai bună formă. Una peste alta, o să-ți placă să petreci timpul alături de acea persoană. Tot e mai bine decât să stai singur, între patru pereți.

Pești

Vrei să iei o decizie legată de casă, dar trebuie neapărat să ai o discuție cu toți membrii familiei. Oricât de dornic ai fi să te muți, nu vei putea face nimic fără acordul lor.

ADVERTISEMENT