Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul de sâmbătă, 20 martie. Momentul adevărului pentru Fecioară

20.03.2021 | 09:50
Neti Sandu iti aduce horoscopul de sambata 20 martie Momentul adevarului pentru Fecioara
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de sâmbătă, 20 martie 2021, o zi în care ai energie cât cuprinde și reușești să te bucuri din plin de lucrurile mărunte, mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpionului.

Un prieten drag îți sare în ajutor și recuperaţi împreună o sumă importantă de bani, numai bună să-ți achiziționezi o mașină sau poate o locuință nouă. De tine depinde cum o folosești.

ADVERTISEMENT

Ești născut sub semnul Capricornului? În cazul în care ți se oferă ocazia să pleci într-o scurtă călătorie, nu ar fi indicat să refuzi. Ce dacă e în interes de serviciu? Ai destule motive să te bucuri de acest moment. Horoscopul este oferit de știrileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în prima zi de muncă

Berbec

I-ați inima în dinți și încearcă să vorbești pe șleau cu partenerul de viață. Nu de alta, dar i-ar prinde bine o declarație de dragoste, să scape de toate îndoielile care o macină.

ADVERTISEMENT

Taur

Nu te uiți niciodată la bani dacă e vorba să le aduci zâmbetul pe buze celor dragi. Dacă vrei să te muți într-o casă nouă alături de persoana iubită, s-ar putea să găsești cea mai  bună soluție.

Gemeni

Cineva îți propune o colaborare și ar trebui să-i dai curs. Nu de alta, dar îți vei rotunji serios veniturile în foarte scurt timp. Și pentru că e weekend, îți permiți o mică escapadă.

ADVERTISEMENT

Rac

Dacă vii cu o idee originală, în ton cu vremurile pe care le trăim, o să descoperi o mulțime de adepți. Spre seară, ai o scurtă întrevedere cu o persoană care îți cere ajutorul într-o problemă mai delicată.

Leu

Grupul de prieteni are planuri mari în prima zi de weekend și nu vrei să stai deoparte. În fond, ce moment ar fi mai potrivit să-ți pui în valoare aptitudinile?

ADVERTISEMENT

Fecioară

Înaintea oricărui acord scris, ar trebui să ai unul verbal, de principiu. Nu uita acest lucru, mai ales dacă ești tentat să accepți o nouă provocare din punct de vedere profesional.

Balanță

Având în vedere că relația cu persoana iubită capătă un plus de stabilitate, te gândești foarte serios la căsătorie. Ba chiar ești mai pregătit ca oricând să întemeiezi o familie.

Scorpion

Orice ai face astăzi, nu uita să te și relaxezi puțin. Nu de alta, dar apar unele semne de oboseală și trebuie neapărat să le iei în seamă. Un prieten foarte bun îți sare în ajutor și recuperați împreună o sumă importantă de bani,

Săgetător

Ești în căutarea sufletului pereche? Deschide bine ochii, că s-ar putea să apară de unde nu te aștepți. După atâtea amânări, a venit momentul să te întâlnești cu o persoană care vrea să-ți prezinte propria versiune cu privire la un conflict mai vechi.

Capricorn

Se ivește ocazia să pleci din localitate pentru o vreme și ar trebui să nu o ratezi. Chiar dacă e o călătorie în interes de lucru, poți găsi nenumărate motive de bucurie. Cu condiția să renunți la încăpățânarea care te caracterizează.

Vărsător

Toți oamenii din jurul tău se pot implica într-un proiect dacă îi convingi că merită cu adevărat. La cât ești de inspirat astăzi, ai toate șansele să reușești. Trebuie doar să crezi în abilitățile tale.

Pești

E momentul să te gândești serios la o colaborare care să-ți rotunjească veniturile și să-ți aducă acel suflu de prospețime după care tânjești de atâta amar de vreme. Privește înainte cu încredere.

ADVERTISEMENT