Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de luni, 10 august! Peștii riscă amenzi usturătoare

10.08.2020 | 08:37
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de luni 10 august Pestii risca amenzi usturatoare
ADVERTISEMENT

Dacă nu te-ai dezmeticit încă după un weekend de pomină, e cazul să o faci, pentru că proiectele profesionale se adună și nu suportă amânare. Șefii au încredere că vei reuși să faci față acestei situații dificile, așa că nu-i dezamăgi tocmai acum.

Deși se poate simți puțin neglijată, persoana iubită știe că ai primit o șansă importantă și nu vrea să te abată de la drumul tău. Încearcă, totuși să-i acorzi puțină atenție când îți permite timpul. Până la urmă, munca nu e totul pe lumea asta. Nu o spunem doar noi, ci și Neti Sandu, cunoscutul astrolog al Știrilor Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Pești, mare atenție în trafic, pentru că ești pasibil de o amendă. Respectă cu sfințenie fiecare regulă, oricât de mică și nesemnificativă ți-ar părea. Treci printr-un moment delicat din punct de vedere financiar, așa că nu complica lucrurile inutil.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de luni, 10 august

Berbec

Astăzi te ocupi să mai completezi lipsurile de prin casă, le iei tuturor ce au nevoie şi îți scoți banii să ți-ajungă pentru toate cele. Apar cheltuieli neprevăzute şi o să apelezi la economii dacă ai, dacă nu, o să găsești neapărat o soluție.

ADVERTISEMENT

Taur

Poate te vei ocupa într-o oarecare măsură de casă şi o să aduci unele îmbunătăţiri, deoarece aștepți sosirea unui copilaș. Ai parte de o nouă provocare pe linie profesională, s-ar putea să prinzi un post mai bun, o funcţie, un supliment salarial, ceva se-ntâmplă şi e bine să fii pe fază.

Gemeni

Astăzi ești mai comunicativ cu anturajul din care faci parte. O să realizezi o muncă de calitate la serviciu, şi în particular, de aceea vor veni și ceva bani în plus. Poți eventual, să accepți o altă colaborare şi astfel, o să te descurci mult mai bine din punct de vedere financiar, timp de vreo două luni, cam aşa.

ADVERTISEMENT

Rac

O să bați palma pentru un contract care-o să te umple de bani şi o să reușești astfel să te reglezi în zona financiară. O să te simţi în largul tău, o să-ți aduci unele îmbunătăţiri aspectului fizic, să-ți schimbi vestimentația, coafura, deci, o să te reinventezi.

Leu

Poate te vei lansa într-o nouă experienţă profesională şi or să se vadă cât de curând rezultatele, mai exact, banii și succesul. E o energie debordantă care te-ajută în activitățile tale, însă te poate și încurca, deoarece te precipiți foarte mult şi faci imprudențe. Ca atare, ai mare grijă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Este posibil să primești un ajutor din altă localitate, de la rude, sau poate de la prietenii care îți poartă de grijă. Se poate să alegi o altă destinaţie de vacanţă, chiar dacă ai rezervat una mai de mult şi o să verifici condiţiile ca să nu ai surprize.

Balanță

Ar fi bine să te îngrijești de sănătate, ca să nu-ți afecteze în niciun fel starea de spirit şi nici forţa de muncă. Or să apară nişte bani pentru care ai făcut diverse intervenţii, dar să fii pe recepţie că ai de achitat nişte facturi de care ai uitat şi mai este puțin până la scadență.

Scorpion

O să ai de rezolvat o problemă contractuală şi te vei duce în audienţă, sau vei accesa online conducerea pentru a-ți da acordul. Se poate să relansezi o negociere pentru alt post, sau este posibil să refuzi o ofertă care nu corespunde aşteptărilor tale.

Săgetător

Astăzi vei primi o veste excelentă în ceea ce privește sănătatea, fie ți-au ieşit nişte analize bune, fie tratamentul urmat are rezultate bune. Este posibil să se schimbe ceva la serviciu şi să faci eforturi de adaptare din mers, pentru că ești ambiţios şi ai multe de arătat în carieră.

Capricorn

Azi, o să fii căutat de multă lume şi o să reluați nişte activități comune. Poate vei primi ceva de lucru în particular şi o să te bucuri de aprecieri din partea şefilor. Poate e rost şi de promovare şi o să-ți crească semnificativ salariul.

Vărsător

Se întrevede un proiect nou care să o să-ți aducă mulți bani pentru o perioadă bună de timp. O să faci investiţii în locuinţă, sau te poți muta pe perioada verii la alt domiciliu din altă zonă geografică a ţarii noastre.

Pești

Este bine să vezi ce se-ntâmplă cu maşina, dacă e în stare bună de funcţionare şi să fii cu băgare de seamă la volan, să nu capeți vreo amendă. E posibil să apară cineva care are nevoie de prezența ta în viața sa, lucru ce te va face fericit peste măsură.

 

ADVERTISEMENT