Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de luni, 14 septembrie. Vești bune pentru Capricorni

14.09.2020 | 08:47
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de luni 14 septembrie Vesti bune pentru Capricorni
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cu vești bune în ceea ce privește viața sentimentală, un sector care ți-a dat suficiente bătăi de cap în ultima vreme. Toate neînțelegerile dispar ca prin minune, cu condiția să asculți răbdător tot ce are persoana iubită de spus.

Nu pățești nimic dacă renunți măcar o dată la orgoliu. Poate că ai dreptate să fii supărat, dar vrei să sacrifici întreaga relație de dragul unei „victorii” minore? Mai bună urmează sfaturile lui Neti Sandu și nu te lăsa pradă unor impulsuri de moment.

ADVERTISEMENT

Te numeri printre nativii din zodia Capricorn? Atunci fii gata să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil, pentru că, potrivit vedetei Pro TV, îți intră în conturi o sumă impresionantă de bani. La un așa debut în lumea afacerilor nici măcar tu nu te așteptai.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de luni, 14 septembrie

Berbec

Abia îți mai vezi capul de treabă în debutul acestei săptămâni. Decât să te plângi, mai bine ai învăța ceva din greșelile trecutului. Nu de alta, dar „vina” îți aparține în totalitate. Ai fugit de responsabilități „ca dracu de tămâie”.

ADVERTISEMENT

Taur

Șeful a căpătat suficientă încredere în tine cât să-ți încredințeze o sarcină specială și dificilă. Unde mai pui că ea vine la pachet cu recompense substanțiale dacă reușești să o duci la bun sfârșit.

Gemeni

Tocmai acum când nu te mai așteptai să întâlnești persoana potrivită ești lovit de săgeata lui Cupidon. Încurcate mai sunt căile Universului, nu-i așa? Fă primul pas și vei vedea că relația voastră va evolua mai repede decât te aștepți.

ADVERTISEMENT

Rac

Părinții visează la momentul în care veți avea proprii voștri copii. Ba chiar insistă să vă găsiți o locuință mai spațioasă. Poate știu ei ceva ce voi încă nu ați aflat. Oricum ar fi, convinge-ți partenerul să le faceți pe plac.

Leu

Dacă ai un interviu de angajare astăzi poți uita de emoții, pentru că ești deja angajat. Cine își permite să refuze un om cu atâtea calități? În plus, ai o experiență care te recomandă pentru acel post, așa că poți sta liniștit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Recuperezi o sumă importantă și deja ești cu gândul la vacanță. Mai așteaptă până spre sfârșitul săptămânii, pentru că trebuie să rămâi concentrat. Proiectele profesionale nu pot fi amânate.

Balanță

Ai puțin timp liber, așa că vrei să-l dedici unui hobby. Nu de alta, dar l-ai cam neglijat în ultima vreme. După atâta muncă, e momentul să te și distrezi.

Scorpion

A venit toamna, așa că te gândești serios să faci câteva schimbări în garderobă. Ba chiar dai o raită prin magazine și cumperi lucruri frumoase pentru întreaga familie.

Săgetător

Primești un proiect important și nu știi cum să procedezi. Te bate gândul să iei problema în propriile mâini, pe când colegii insistă să te ajute. Orice variantă ai alege, succesul e garantat.

Capricorn

Banii sunt cuvântul de ordine în acest debut de săptămână. Deși nu te aștepți, o sumă impresionantă își face loc în conturile tale. Profită de ea, dar încearcă să pui la păstrare și pentru zilele mai puțin bune.

Vărsător

Dacă ești în căutarea unui partener, deschide bine ochii. Nu de alta, dar s-ar putea să îți iasă în cale și trebuie să-l recunoști. Așteaptă de la tine un prim pas, așa că fă-ți curaj și treci la treabă imediat cum îl vezi.

Pești

Banca se ține scai de tine și trebuie să găsești o metodă să scapi de ea. Achită-i cumva toate datoriile, altfel riști să intri în colaps. Poate că ar trebui să apelezi la un prieten mai înstărit. Nu te va refuza dacă îi explici exact ce și cum.

ADVERTISEMENT