Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de marți, 11 august. Vești extraordinare pentru Berbeci

11.08.2020 | 08:44
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de marti 11 august Vesti extraordinare pentru Berbeci
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e marți, veștile bune se țin lanț, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Neti Sandu, binecunoscutul astrolog al celor de la Pro TV.

Astăzi, șefii au suficientă încredere încât să lase în grija ta unul dintre cele mai importante proiecte ale momentului, așa că trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-l duce la bun sfârșit. Cu o șansă ca asta nu te întâlnești în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Berbec, primești o propunere de nerefuzat din partea unui prieten drag. Acesta își dorește să fii nașul lui de botez și nu poți spune altceva decât un „Da” hotărât. E normal să ai emoții, dar te vei descurca de minune.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de marți, 11 august

Berbec

Vei primi o invitație la un botez și o să accepți cu mare plăcere, mai ales dacă o să ai și calitatea de naș sau faci parte din familie. Apar niște bani poate pentru că ți se plătesc orele în plus pe care le-ai lucrat și o să-ți faci planuri măcar de o minivacanță dacă nu de mai mult.

ADVERTISEMENT

Taur

E posibil să primești niște bani, cadouri, deci să ți se recunoască meritele, să fii respectat, doar ești destul de atent și le porți tuturor de grijă. Noutăți sunt oamenii care au ceva de împărțit cu tine în sensul bun al cuvântului și o să faci niște alegeri, o selecție ca să rămâi cu varianta optimă.

Gemeni

S-ar putea să te ocupi mai mult de copii sau nepoți, îi iei și îi scoți la o plimbare prin oraș, în parc, îi duci la o piscină sau la cursuri de înot. Dacă ești tânăr, poate acum este momentul să te interesezi de o școală pe care să o urmezi ca să poți aspira la o altă grilă salarială deoarece fără anumite diplome nu se poate.

ADVERTISEMENT

Rac

O să primești un plus la salariu, poate chiar vei solicita un salariu două în avans pentru a putea pleca în concediu sau ca să mai faci niște îmbunătățiri locuinței. O să poți face rost de niște bani și o să-ți alegi și o destinație de vacanță măcar pentru copii ca să îi trimiți pe undeva dacă tu o să fii ocupat cu alte treburi.

Leu

Se ivesc proiecte noi la Orizont și o să te descurci fără probleme că ai energie, idei, inspirație și dorință de afirmare. O să fii acaparat de tot felul de lucruri urgente și o să te achiți onorabil de toate obligațiile pentru că-ți dorești enorm să-ți iei câteva zile de concediu și să-ți încarci bateriile, ești tare obosit.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se poate să afli ce notă, calificativ, ai luat la un examen, dacă ai trecut de un interviu și astfel te poți orienta spre o nouă ramură profesională. Poate pleci pe undeva fie și cu treabă ca să rezolvi diverse chestiuni de ordin juridic și o să-ți croiești un nou drum spre succes.

Balanță

O să ai ocazia să-ți revezi niște prieteni care vor să aveți ca înainte de pandemie niște preocupări comune în timpul liber. O să dai niște bani ca să-ți asiguri un loc de cazare undeva la aer curat. Poate undeva la mare ai găsit un loc de rămas peste noapte în weekend măcar, dacă nu e vorba despre un concediu.

Scorpion

E cineva care vrea să stați de vorbă între patru ochi și să afle dacă relația voastră e solidă, e de viitor, sau nu. Se poate să te așezi cu cineva important la masa tratativelor ca să puneți bazele unei colaborări care ți-ar aduce beneficii certe și nu te vei ridica până nu obții ce ți-ai propus.

Săgetător

Se poate să demarezi niște lucruri, niște cursuri online, deci vei achita taxele de rigoare și îți organizezi în așa fel timpul încât să-ți mai rămână și pentru tine. Poate te va chema cineva din alt oraș și o să-ți rezervi un timp să ajungi și acolo ca să dai un refresh unei relații care funcționează bine, chiar și așa, de la distanță.

Capricorn

O să ți se ofere ocazia să refaci o prietenie pierdută sau o relație de dragoste. Veștile pe care le-aștepți or să te cam dea peste cap și o să iei niște decizii care să o să-ți facă viața mai ușoară și ieși din decor pentru câteva zile pe undeva la odihnă, la distracție.

Vărsător

Se poate să-ți faci o programare la medic ca să ți se prescrie un tratament, dacă ți s-a pus un diagnostic. Poate faci o comandă online pentru diverse lucruri casnice pentru a-ți îmbunătăți casa, ca să-ți asiguri un confort maxim și oricum îți propusesei mai de mult să faci niște schimbări.

Pești

Poate te-ai hotărât să vinzi casa, să te muți cu chirie pentru o vreme undeva – consultă-te cu partenerul, nu hotărî de unul singur. O să te simți în elementul tău, ți se recunosc în cadru public niște calități, or să-ți fie apreciate produsele și o să fie un salt pe scara ierarhică.

ADVERTISEMENT