Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de marți, 15 septembrie. Vești bune pentru Scorpioni

15.09.2020 | 08:05
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de marti 15 septembrie Vesti bune pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Neti Sandu îți aduce horoscopul de marți, 15 septembrie, o zi în care poți uita liniștit de cele trei ceasuri rele și să te concentrezi pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru formarea ta profesională. Asta pentru că ai ocazia să preiei frâiele unui proiect dificil și trebuie să faci tot ce-ți stă în putință pentru a-l duce la bun sfârșit.

Nu de alta, dar e momentul să-i demonstrezi șefului că se poate baza pe tine în astfel de situații. În plus, e posibil să primești și o primă substanțială drept răsplată pentru succesul tău, așa că adună-ți forțele și treci la treabă.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Scorpion, vedeta Pro TV te anunță că ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca un copil. Ți se îndeplinește dorința de a ajunge în centrul atenției și primești un premiu pentru munca depusă până acum.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de marți, 15 septembrie

Berbec

Un coleg de muncă îți propune să faceți echipă pentru următorul proiect și spui „Da” din toată inima. Nu de alta, dar nutrești sentimente puternice pentru această persoană.

ADVERTISEMENT

Taur

Stai acasă astăzi și te bate gândul să faci niște schimbări. Ce-i drept, ai avea nevoie de o mobilă nouă pentru ca locșorul tău să fie mai frumos și mai primitor.

Gemeni

Dacă ești singur, nu te întrista. S-ar putea ca norocul să îți surâdă chiar pe parcursul acestei zile. Întâlnești o persoană cu care rezonezi din prima clipă. Unde mai pui că te îndrăgostești încet, dar sigur.

ADVERTISEMENT

Rac

Ratele îți dau bătăi de cap? Atunci e momentul să ceri o mărire de salariu. Nu-ți face griji, șeful va înțelege că ai nevoie de bani.

Leu

Școala a început deja, dar te-a prins puțin nepregătit. Trebuie să faci rost de rechizite și echipamente pentru zilele în care cei mici vor învăța online. Încă ai timp, dar grăbește-te.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Oboseala începe să-și spună cuvântul. Nu ignora semnalele pe care ți le transmite organismul. E spre binele tău până la urmă.

Balanță

Ai strâns niște bănuți și ești gata să-ți pui casa la punct. O mobilă aici, un mic retuș acolo și căminul tău începe să arate exact așa cum ai visat.

Scorpion

Primești un premiu pentru toată munca depusă în ultima perioadă și abia îți mai încapi în piele de bucurie. E momentul tău, îl meriți și trebuie să  profiți din plin de el.

Săgetător

O persoană care până acum îți era antipatică începe să te atragă. Încurcate mai sunt căile Universului, nu-i așa?

Capricorn

Primești o sumă importantă de bani și nu de la serviciu, în ciuda faptului că nu ai un salariu mic. Este vorba despre un proiect desfășurat în paralel care începe să-și arate roadele.

Vărsător

E liniște și pace în relația de cuplu, dar nu-ți convine această situație. Te-ai obișnuit ca persoana iubită să te surprindă de fiecare dată. Poate e rândul tău să faci acest pas.

Pești

Obții o victorie importantă în instanță și primești banii care ți se cuvin. Nu sunt foarte mulți, dar de ce să fi renunțat la ei dacă știi că îți aparțin?

ADVERTISEMENT