Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de marți, 21 iulie! Taurii primesc o vizită neașteptată

21.07.2020 | 08:04
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de marti 21 iulie Taurii primesc o vizita neasteptata
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e marți, poți uita de toate cele trei ceasuri rele, pentru că Neti Sandu îți aduce vești cât se poate de bune, mai ales din punct de vedere profesional. Umbrele trecutului se risipesc una câte una, așa că poți să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat și să construiești încet, dar sigur o carieră de succes.

Cât despre dragoste, nu trebuie să îți faci nicio grijă. Universul îți va scoate în cale persoana potrivită. Trebuie doar să ai puțină răbdare și să știi să o recunoști în momentul în care o vei avea în fața ochilor.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Taur, așteaptă-te ca o persoană dragă sufletului tău să îți facă o vizită. Neașteptată, ce-i drept, dar prezența ei te bucură nespus, așa că are rost să insiști pe marginea acestui aspect. Mai bine îi spui despre necazurile din ultima vreme și poate că împreună veți reuși să găsiți soluțiile potrivite.

Neti Sandu îți spune ce surprize te așteaptă în ziua de marți, 21 iulie

Berbec

Vei primi o veste bună de la o persoană care dorește să serviți o cafea împreună, să vă cunoașteți mai bine. Astăzi dispui de o energie debordantă, motivație pentru cineva anume, te dai peste cap să faci impresie bună, să-i câștigi încrederea și să-ți depășești limitele.

ADVERTISEMENT

Taur

Spre după-amiaza zilei se poate să primești o vizită neașteptată care îți va face plăcere și astfel vei avea ocazia să te destăinui despre ce ai mai făcut. La primele ore o să te ocupi de reactualizarea unor acte, ca să te poți deplasa, pentru că ai multe drumuri de făcut în interes de serviciu și n-o să lași lucrurile în aer.

Gemeni

O să ieși la o înghețată cu colegii, sau cu prietenii la o terasă pentru că simți că ai nevoie de un moment de respiro. Astăzi vin de undeva niște bani și o să-ți permiți o excursie la sfârșit de săptămână, dacă nu poți rămâne mai multe zile și o să fie o gură de oxigen.

ADVERTISEMENT

Rac

În sfârșit, o să ajungi la concluzia că te poți căsători, că ai văzut că nu ești în stare să stai nicio zi fără ființa iubită. Poate o să vină vreo ofertă de lucru și ți se va umple contul, primești mai mulți bani, ori se poate ivi o nouă colaborare și vei avea cu ce să îți asiguri restul cheltuielilor obligatorii.

Leu

Se poate să primești niște bani, care pot fi dintr-o sursă la care nu te-ai fi gândit și o să umple un gol, deoarece poți să rezolvi ceva important. Este posibil să apară noi oportunități și s-o virezi spre altă meserie sau să-ți găsești alt loc de muncă, pentru că ai nevoie de un surplus financiar.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Poate te vei interesa la bancă de rate, cum să procedezi să scapi de ele și să nu rămâi lefter. O să te bucuri de un beneficiu, sunt niște avantaje care te-ar scuti de un efort și ți-ar rămâne și timp pentru tine și familia ta.

Balanță

O să se vorbească în public despre realizările tale și o să primești vreun premiu, ți se oferă un titlu. Se pare că o să aduni în jurul tău niște oameni care au aceleași afinități și o să puneți toți suflet, ca să prindă viață o activitate deconectantă.

Scorpion

Poate ți se va aproba continuarea unor studii, pentru a putea trece la un nivel superior, pentru a lua o diplomă care să conteze mult la CV. Este posibil ca azi, să faci o rezervare într-o stațiune de agrement pentru câteva zile și ar fi benefic să-ți refaci energia, să te întorci refăcut, ca să te apuci de alte treburi.

Săgetător

Astăzi, ți se va regla situația financiară, îți va mai intra bani în cont și o să te echilibrezi din punctul ăsta de vedere. O să interacționezi cu niște persoane care vor să faceți echipă la distracție. O să te armonizezi foarte bine cu aceste persoane și o să fii în culmea fericirii când vei vedea rezultatele.

Capricorn

Este posibil să revină cineva în viața ta, care a lăsat o poveste de iubire neterminată și o să o puteți continua dacă mai există un licăr interior. O să iei semnături, avize favorabile și o să avansezi cu proiectele de la serviciu, dar nici cele personale n-or să rămână mai prejos.

Vărsător

În sfera sentimentală e și la tine un freamăt, relația merge spre mai bine și o să puteți conviețui frumos, să fiți fericiți. Poate mai faci o revizie a mașinii înainte de a porni la drum, mai ales dacă e lung drumul și o să fie nevoie să mai schimbi vreo piesă, iar dacă nu și nu, atunci îți vei lua altă mașină.

Pești

Apar cheltuieli. Poate nu ai pus la socoteală plata unei facturi cu o sumă deloc neglijabilă. O să pui la bătaie toată inspirația, ca să iasă ceva de calitate, de excepție, din mâinile tale și să îți faci un nume, dacă nu ți-ai făcut deja.

ADVERTISEMENT