Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de miercuri, 16 septembrie. Fecioarele se bucură de stabilitate financiară

16.09.2020 | 08:03
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de miercuri 16 septembrie Fecioarele se bucura de stabilitate financiara
ADVERTISEMENT

Te așteaptă o zi de miercuri ca în povești, cu o groază de energii pozitive din sfera vieții profesionale, dar și din relația cu persoana iubită. Nu o spunem noi, ci Neti Sandu, astrologul alături de care pătrunzi de peste 25 de ani în tainele Universului.

Ei bine, de data aceasta ai toate motivele să țopăi de bucurie mai ceva ca în copilărie. Ai muncit pe brânci în ultima vreme și era cazul ca eforturile tale să își arate roadele. Duci la bun sfârșit un proiect important, iar șeful te răsplătește cum se cuvine.

ADVERTISEMENT

Potrivit vedetei Pro TV, dacă te numeri printre nativii din zodia Fecioarei pregătește-te să primești două sau chiar trei salarii în plus. Banii vin tocmai în momentul în care aveai mai mare nevoie de stabilitate financiară.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de miercuri, 16 septembrie

Berbec

Mașina s-a stricat din nou și te chinui să o repari. Nu mai bine încerci să cumperi una nouă din banii strânși în ultimele luni?

ADVERTISEMENT

Taur

Rămâi acasă și ai chef să faci niște schimbări, așa că te pui pe treabă. Pui un tapet, dai cu puțină lavabilă, orice numai să te simți din nou confortabil în căminul tău.

Gemeni

Cineva nutrește sentimente puternice pentru tine și chiar are curajul să facă primul pas. Nu ar trebui să dai cu piciorul unei relații care se poate dezvolta frumos.

ADVERTISEMENT

Rac

A început școala și ești foarte preocupat de siguranța copilului tău, așa că îi cumperi tot ce îi trebuie. Unde mai pui că te gândești să îl ții mai mult pe acasă și verifici cu atenție ce cursuri ar putea urma online.

Leu

Avansezi cu demersurile legate de o acțiune în instanță și ești convins că odată cu contractele pe care le semnezi astăzi totul se va termina. Mai bine fii precaut, întotdeauna pot să apară surprize.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ți se aprobă un credit bancar sau poate chiar primești câteva salarii în avans. Cert e că te bucuri în sfârșit de stabilitatea financiară după care tânjești de luni întregi.

Balanță

Persoana iubită se simte neglijată și nu ar trebui să o ignori. Ai mult de muncă, într-adevăr, dar poți găsi câteva minute pentru o activitate în doi. Până la urmă ai nevoie și tu de puțină relaxare.

Scorpion

Chiar dacă lucrezi online, ai idei inspirate și stârnești admirația colegilor. Unde mai pui că șefii vor fi și ei la curent cu succesul tău din această zi.

Săgetător

Organizează-ți timpul astfel încât să te dedici și unei activități care să-ți facă plăcere. Oboseala își spune cuvântul, așa e nevoie de puțin relaxare.

Capricorn

Ești hotărât să avansezi în carieră, așa că astăzi ai programat o întâlnire importantă. Lasă emoțiile acasă, pentru că nu își au locul în acest moment.

Vărsător

Cineva te fascinează, pur și simplu, așa că nu este exclus să se nască o idilă. Trebuie doar să îți iei inima în dinți și să faci primul pas.

Pești

Te pregătești să închei un contract important, dar numai în condițiile tale, așa că negociezi la sânge. Nu mai face compromisuri de dragul celorlalți.

ADVERTISEMENT