Life

Neti Sandu îți aduce horoscopul zilei de vineri, 21 august. Peștii își caută joburi noi

21.08.2020 | 08:19
Neti Sandu iti aduce horoscopul zilei de vineri 21 august Pestii isi cauta joburi noi
ADVERTISEMENT

E vineri, așa că ai toate motivele să te gândești la vacanță, mare, soare și, bineînțeles, persoana iubită alături. Nu de alta, dar munca din ultimele luni te-a stors, efectiv de energie și simți nevoia unei evadări. Nu înainte, însă, de a face puțină ordine în viața profesională.

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Pești, Neti Sandu te îndeamnă să faci un pas important în carieră. Poate că te-ai atașat de colegi, dar ar fi cazul să cauți un loc de muncă mai bun. Ai nevoie de siguranță financiară, mai ales că toamna se anunță destul de dificilă din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

Poate chiar îți iei inima în dinți și participi la un interviu de angajare înainte să pleci în vacanță. Nu îți face griji, se va termina repede și astfel vei pune punct incertitudinii care te apasă, chiar dacă te ferești să recunoști. Horoscopul este adus de stirileprotv.ro.

Neti Sandu îți spune ce provocări te așteaptă în ziua de vineri, 21 martie

Berbec

Încearcă să ai mai multă răbdare cu persoana iubită și să îi asculți oful fără să o judeci. Nu de alta, dar vă certați din tot felul de banalități și ar fi păcat ca povestea să ia sfârșit în felul acesta, mai ales când la mijloc sunt sentimente puternice.

ADVERTISEMENT

Taur

Ești atins de săgeata lui Cupidon și nu te dai în lături de la nimic pentru a cuceri inima celui sau celei care ți-a căzut cu tronc. Știi sigur că îți împărtășește iubirea.

Gemeni

Pleacă într-o scurtă escapadă și uită de stres. Ai nevoie să te deconectezi puțin la cât ai muncit în toată această perioadă, așa că nu ezita.

ADVERTISEMENT

Rac

Le-ai promis celor mici că îi duci într-un loc în care își doresc de mult timp să ajungă, așa că fii un tătic model și fă-le pe plac, măcar de data asta. Vei avea destul timp apoi să te ocupi și de proiectele profesionale.

Leu

Vine weekend-ul și e momentul propice să dai o fugă la mare sau la munte împreună cu persoana iubită. De altfel, ea îți propune să porniți în această „aventură” și nu acceptă un refuz.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Te implici într-un proiect important cu încrederea că în scurt timp îți vei rotunji veniturile. Drumul spre succes nu este, însă, atât de ușor, dar ai toate calitățile necesare să faci față provocărilor.

Balanță

O persoană apropiată îți propune să plecați împreună într-o scurtă vacanță, semn că ar vrea ca relația voastră să treacă la un nou nivel. Știi foarte bine că simți la fel, așa că nu te opune. Lasă-te dus de val și profită din plin de acest moment.

Scorpion

Chiar dacă încă e vacanță, îi pregătești pe copii pentru noul an școlar. Nu uita să iei și un device nou pentru cursurile online, pe lângă rechizitele care nu trebuie să lipsească din „arsenalul” unui ele silitor.

Săgetător

Ești prins cu tot felul de treburi, dar le rezolvi în timp util pentru o scurtă excursie alături de familie. Te așteaptă un weekend ca în povești.

Capricorn

Ești harnic astăzi. Te ocupi de reparații, curățenie, poate chiar zugrăvești, dar ține minte că nu poți face totul de unul singur. Nici nu e nevoie, atât timp cât ai prieteni dornici să-ți sară în ajutor.

Vărsător

Primești o propunere tentantă, dar nu știi sigur dacă ar trebui să îi dai curs. Amână puțin decizia finală și gândește-te bine. Pune în balanță toate aspectele, fie ele pozitive sau negative înainte să semnezi contractul.

Pești

Poate îți iei inima în dinți și participi la interviul pe care l-ai programat astăzi. Știi deja ce ai de făcut, așa că nu va dura foarte mult. Poți pleca liniștit în vacanță imediat ce obții postul mult dorit.

ADVERTISEMENT